De Lange Horst genomineerd voor de Nightlife Awards 2010

Op dinsdag 2 november a.s. worden voor de zevende keer de felbegeerde Nightlife Awards uitgereikt. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt aan het populairste uitgaanscentrum, de populairste discotheek, het populairste dans-/feestcafé en de populairste club van Nederland. De Lange Horst is genomineerd voor beste danscafé en club. Tot en met 11 oktober kan worden gestemd.

Het Nederlandse uitgaanspubliek kan via internet (www.stemenwin.nl) en sms (De Lange naar 3669) stemmen op haar favoriete danscafé tot 500 personen, clubs-discotheken 500 t/m 1500 personen, megaclubs vanaf 1500 personen.

De inkomsten van het sms’en zijn voor het goede doel: Dance4life. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt De Lange op aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie. De jury bepaalt, mede op basis van de uitslag van de publieksstemming, wie de winnaar wordt.

Reacties

Lennart schreef op :
een club ja?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Goulash schreef op :
ik snap het ook niet helemaal :P
Esther schreef op :
zoals ik het lees heeft dat te maken met de grootte van het bedrijf: "favoriete danscafé tot 500 personen, clubs-discotheken 500 t/m 1500 personen, megaclubs vanaf 1500 personen" en dan zou de lange dus idd bij clubs-discotheken horen....
Keuk schreef op :
Ik heb daar nog nooit iemand zien dansen, behalve Jan natuurlijk
RickT schreef op :
ik denk niet dat er heel kritisch naar de toko's is gekeken. de 3 gezusters Breda staat er ook tussen maar die is failliet.

(bij club denk ik ook aan iets heel anders)
Nakkie schreef op :
Jaja, niet om heel kritisch te klinken maar ik heb levendigere feestjes gezien tijdens de senioren disco bij 't osteriekske.

Ik hoop dat de failliete club wint, dat zou lekker ironisch zijn :D
Kan de Zenith ook nog winnen?
Too weird to live, and too rare to die.
Sjors schreef op :
Ik vind de zaal iig meer bij de categorie (kleine) clubs horen dan bij de categorie dans/feest café.
Soms wordt er met mondjesmaat wel gedanst hoor, afgelopen zaterdag nog ;)