De eerste namen voor Beatz & Bandz!

Terwijl veel mensen in de kou nog de laatste paaseieren aan het zoeken zijn, zit de organisatie van Beatz & Bandz al helemaal met de gedachte bij de zomer! De programmering is momenteel druk bezig om het programma voor het Beatz & Bandz Summerfestival in elkaar te knutselen... Een deel van het programma is bevestigd en dat mag gemeld worden!

Afterpartees
Afterpartees is een band die een ruwe mix speelt van surf, pop en rock uit de regio Horst. Ze zijn een energieke band die er graag een gek feest van maken van hun knallende nummers.

Beat Brotherz
Deze twee heren uit Helden die samen dezelfde passie voor muziek deelde besloten om samen te gaan draaien. Dit duo heeft al bij grote artiesten in de line-up mogen staan zoals La Fuente, Hardwell en Billy the Kitt. Beat Brotherz zullen de vetste house en dance platen aan elkaar gaan mixen en er een te gekke party van te maken!

Jamestown
Jamestown is een onvervalste punkrock band uit het zuiden van het land die over de dingen recht vanuit het hart rockt. Met energieke en snelle nummers waar de rikketik een klopje sneller van zal slaan zullen ze het podium van de Bandz stage bestormen!

The Mothmen
Dit garagerock-trio komt uit Sevenum en bezit maar liefst drie frontmannen! The Mothmen zal zorgen voor een knallende show van met hun nummers die maar net tegen de 2 minuten aan tikken. Ze halen hun invloeden uit bands als The Hives, The White Stripes en Danko Jones.

Marloes Nogarede
Marloes was een van de ontdekkingen bij het straatfestival Cambrinus, Kunst en de Buren vorig jaar. Ze verraste daar iedereen met haar krachtige stem en haar mooie eigen nummers. Op het Beatz & Bandz Summerfestival zal Marloes Nogarede een akoestische set doen en speelt naas eigen nummers ook werk van Adele, Anouk, Alanis Morissette en Caro Emerald.

Kid de Luca & MC Boogie
De Kid uit Horst is al 12 jaar volop bezig in de muziek en de laatste jaren heeft hij zich helemaal gericht op de Housemuziek. Samen met MC Boogie wordt er op de Beatz stage een super energieke en knallende set van gemaakt.

Wayne Young
Wayne is een echte Techno/Deephouse DJ die van kleine bekendheid kan genieten van Tanzbar. Wayne Young is al zijn hele leven volop bezig in de muziek: van trompet naar electrische gitaar en nu dan uiteindelijk naar de draaitafels. Hij zal er zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt!

F.A.R.T.
F.A.R.T. staat voor Fabulous Acoustic Rock Tribute… een akoestische tribute aan klassieke rockbands dus! Deze mannen uit Nederweert zullen een ode komen brengen aan bands als Johnny Cash, AC/DC, Dropkick Murphys en AC/DC.

Voor meer informatie over de artiesten en het festival kijk dan snel op www.beatzandbands.nl of www.facebook.com/beatzandbands.

Reacties