de DJs voor Ut Glaze Hoes zijn...

Weken lang gonsde het van de geruchten over wie er nu plaats gingen nemen in Ut Glaze Hoes. Maar de kogel is door de kerk, de witte rook is te zien en we presenteren u hierbij daarom ook vol trots de 4 DJ’s die het van 20 t/m 23 december moeten gaan doen.

De eerste DJ is afkomstig van Omroep Reindonk en luistert naar de naam Martijn Berende, 39 jaar uit Melderslo. Martijn zijn motivatie om plaats te nemen in het huis is volgens hem een combinatie van dingen, “het afzien, echt iets doen voor mensen die het minder hebben dan jij en 4 dagen je grootste hobby uitvoeren”. Martijn maakt bij Omroep Reindonk ook radio en is geen onbekende op dit gebied. De volgende DJ is dat wel. Hij weet wel heel veel over biertjes maar heeft nog nooit radio gemaakt, maar is wel zo gek als een deur en voldeed daarom volledig aan de voorwaarden. Zijn naam is Rob van Lier, 27 jaar en woonachtig in Kronenberg. Normaal werkzaam binnen de Sevewaeg maar voor deze 4 dagen te vinden in Ut Glaze Hoes, waar hij niet mag eten en bier natuurlijk ook uit den bozen is! Voor nummer 3 gaan we weer terug naar omroep Reindonk. Met hart en ziel presenteert hij daar zijn programma. Maar voor 4 dagen gaat hij zich volledig inzetten voor het goede doel. Peter Berghs uit Meerlo is de derde DJ die samen met zijn andere 3 collega’s plaats neemt in Ut Glaze Hoes. Peter is volgens hem zelf 28 jaar, maar als wij het natellen komen we toch echt op 40 jaar uit. Deze DJ zal als oudste dus het jonge grut in bedwang moeten houden. Hij is de oudste dus ook de verstandigste, ja ja. De laatste in de rij is de degene die als huis DJ van de Sevewaeg de bedrijfsfeesten voorziet van een lekker muziekje. Met 20 jaar de jongste uit het stel. Voor vele bekend als oud jeugdprins van Horst maar bij ons meer als Ron Vervoort. Leuk weetje is dat we dus uit alle drie de fusie gemeenten DJ’s hebben. Kortom nu kunnen we al laten zien dat wij als nieuwe gemeente Horst aan de Maas ons mannetje staan. Laat Nederland maar eens zien en horen wat wij kunnen.

Dit zijn de 4 die het moeten gaan doen. Hou voor de verdere info de site de komende weken in de gaten voor alle laatste nieuwtjes. En kom van 20 t/m 23 ook jouw steentje bijdragen aan de actie voor het goede: Ut Glaze Hoes. www.utglazehoes.nl

Reacties

Roedie schreef op :
Nou met ron erbij zal ik ook zeker eens luistere :D
Janneke schreef op :
Whaha Ron, succes jong! :D
Britske schreef op :
Eerlijk gezegd ken ik ze allemaal niet.
Strid schreef op :
Ik ken de 2 dj's van de sevewaeg Rob en Ron, die van de reindonk niet :P
Ben benieuwd wat ze er van gaan maken!
Joeri schreef op :
Haha, die ron! Ik wist het na die opmerking van je afgelope vrijdag :P
Ron schreef op :
Dit geheim houden was nog moeilijker dan het prins-gebeuren geheim houden :P. Bedankt, en tot 20 t/m 23 december!!
Ron schreef op :
Dit geheim houden was nog moeilijker dan het prins-gebeuren geheim houden:p. Bedankt, en tot 20 t/m 23 december:D
Ron schreef op :
Dit geheim houden was nog moeilijker dan het prins-gebeuren geheim houden :p. Bedankt, en tot 20 t/m 23 december!!
RickT schreef op :
Quote: RonDit geheim houden was nog moeilijker dan het prins-gebeuren geheim houden :P. Bedankt, en tot 20 t/m 23 december!!
die 2 vd Reindonk waren bij ons thuis al een tijdje bekend
Tumke schreef op :
Quote: RonDit geheim houden was nog moeilijker dan het prins-gebeuren geheim houden :P. Bedankt, en tot 20 t/m 23 december!!
Jaaajaaa, prutser :D Leuk, leuk.
Vivian schreef op :
Wil zeker wel 'n keer gaan kijken bij ut glaze hoes :)
boterbram schreef op :
16 optredens in 46 uur. orgineel...
boterbram schreef op :
http://utglazehoes.nl/news/

16 in 46 uur is trouwens wel echt kinderspel. wij deden er 13 in 12 uur. Agja, verschil moet er zijn. kzal me er dit keer niet mee gaan bemoeien! succes!
Judith schreef op :
mijn oom en tante zeiden dat ron vd beuken in het glazen huis zou zitten :P
Sjors schreef op :
Quote: boterbram16 optredens in 46 uur. orgineel...
Jammer dat ze jullie (nog) niet benaderd hebben...
Britske schreef op :
Quote: Judithmijn oom en tante zeiden dat ron vd beuken in het glazen huis zou zitten :P
Lijkt me geen geweldige radio dj.
RickT schreef op :
Quote: boterbram16 optredens in 46 uur. orgineel...
zanikerd ;)
collisiontammi schreef op :
Quote: boterbramhttp://utglazehoes.nl/news/

16 in 46 uur is trouwens wel echt kinderspel. wij deden er 13 in 12 uur. Agja, verschil moet er zijn. kzal me er dit keer niet mee gaan bemoeien! succes!
hahah, dat gaat ons niet lukken hoor :-)
Tonight at your house, it is not plouse
guuske91 schreef op :
haha echt wel lache voor zo ver ik rob ken heeft hij nog nooit een mengpaneel aangeraakt(dat hij wist wat hij deed:P) maar Ron kan dat vast wel goed maken;)
Succes Heren
Gradje schreef op :
Ja, en er zitten dus ook nog twee DJ's van de Reindonk in, en ze krijgen ook nog een 'workshop' radio maken (als zie niet al hebben gehad)... Gaat dus zeker wel goed komen.
I'm on a horse.