Dansvoer - Eigen kweek

Zaterdag 19 maart zal het Walhalla een maaltijd serveren geheel van eigen kweek. Van Armand tot ZZz, van Aux Raus tot Zuco 103, alle gangen komen van Hollandse bodem.

Bij Nederlandse muziek wordt vaak gelijk gedacht aan Frans Bauer, Gradje Damen, Rene Froger en dergelijke aurale terreur. De Walhalla huisdeejays zullen laten zien, horen en voelen dat ons kleine kikkerlandje meer te bieden heeft op muzikaal gebied (al wordt Frenske natuurlijk niet geschuwd). Van Nederlandse Rock ’n Roll in de jaren ’50, beat uit de 60s, punk uit de 70s, pop uit de jaren 80, happy hardcore uit de 90s en rock uit de Naughties alles komt aan bod (behalve Kane dan maar dat hoeven we hier gelukkig niet uit te leggen).

Behalve de oren worden ook de ogen verwend. Bezoekers worden meegenomen op een nostalgische reis terug naar de kinderjaren. Purno de Purno, Rembo en Rembo, Flodder en andere typisch Nederlandse beelden zullen op het scherm geprojecteerd worden.

Dit wil je natuurlijk niet missen dus zorg er voor dat je zaterdag 19 maart te vinden bent in OJC Walhalla! Vanaf 20:00 is het party time!

ps. biertjes voor één euro van 21:00 tot 22:00

Reacties

Lennart schreef op :
hoe kan ik het geshowde plaatje aanpassen naar wat toepasselijkers?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Roedie schreef op :
Aanpassen, afbeelding, afbeelding selecteren/upload => gefixed :)
Roedie schreef op :
Aanpassen, afbeelding, afbeelding selecteren/upload