Dansbare techno avond in de Niks

Zaterdag 5 november is het weer te doen in OJC Niks, met een lekkere dance-avond. De line-up van deze avond bestaat uit: Shambok en Eargasm. Shambok, wat is dat vraag je jezelf misschien af. Het antwoord op die vraag is: energieke dansbare techno. Deze twee jongens van eigen bodem zetten een strakke live set neer met de nodige beats per minute en catchy bliepjes. Dit jaar stonden ze nog op de planken bij de Grote Prijs van Nederland en komende zaterdag in OJC Niks.
Dit zijn niet van die luie DJ's die hun setje van tevoren aan elkaar mixen, in tegendeel! Op het podium gebruiken ze synthesizer, gitaren, drumstellen en visuals om de live-ervaring helemaal compleet te maken. Ben je enigzins fan van elektronische muziek dan kun je dit zeker waarderen. Het klinkt als: Underworld / Trentemoller / Royksopp.

Eargasm zal de rest van de avond opvullen met zijn dansbare tunes. Hij is beter bekend als krullenbol Randy T, beroemde vanwege zijn lekkere mix van electro en disco. Hiermee krijg je gegarandeerd de voetjes van de vloer.

De entree bedraagt 3 euro en de tent zal om 21:30 open zijn. Tot dan!

Reacties