Column Ojc Niks

Na een avondje zielgraven gaat de column van deze week diep. Een psychologische benadering op het feestje De Niks Draait Door!


Column O.J.C. Niks

Na twee weken pauze en verschillende identiteitscrisissen is hier weer een nieuwe column. Identiteitscrisis vraagt U? Jazeker!

Snorren maken alles cool!

Na 4 uur lang op het podium te hebben gestaan als een alter-ego van mezelf, met een snor en pak, is het moeilijk om terug te gaan naar de normale ik.
Dit zullen mijn mede showbizz helden ook vast herkend hebben. Voor degene die er twee weken geleden niet bij zijn geweest een snelle samenvatting. Een rad, twee mannen in trainingspak, een vrouw met harige benen en cup DD en een jongeman met dreidelig pak en kunstmatige snorgroei ( aangezien de hormonen in de bovenlip nog niet zo willen ).

Daarom is het weer zo moeilijk om terug te gaan naar de saaie ik. Vooral als die ik zo snorloos is als deze ik.
Want wat zou het mooi zijn om door het leven te gaan als een man in pak, ontastbaar voor de menigte. Om grappen te maken ten kostte van mensen zonder represailles aangezien je alles kunt ontkennen en het label van de schuld kunt plakken op het beruchte typetje. Dat is toch mooi?
Of dat je overdag gewoon je trainingspak kunt dragen met de snor op je lip, zoals bram en bram, en in de bus luidruchtig in je mobiel kunt schreeuwen over je dubbele knalpijp, broodje bakpao. klootviool.
Of, zoals Denise, gewoon naar buiten kunnen gaan in je panty’s met een del sokken als nepborsten en mannen daarna voor geld in je valse mannenillusies laten knijpen. Voorbeeldjes hiervan te zien op dreksbak.nl

Natuurlijk kan dit bovenstaande niet, behalve misschien het schreeuwen in je mobiel over dubbele uitlaat en jos brinkies met poep, omdat de maatschappij zo nu eenmaal niet werkt. Mensen behoren zichzelf te zijn anders worden ze als naloper of posers bestempeld. Ik ben het hier niet mee eens.
Ik zou het namelijk onwijs cool vinden als balkenende na zijn ambtstermijn een carrière in moderne ballet na gaat streven, of als Ewout na zijn carrière als piraat en jongere werker Nederlands eerste president met baard en bandana wordt.
Jammer genoeg is het nu eenmaal zo dat Balkenende goed is in klote wetten aannemen en dat de Niks zonder Ewout binnen de kortste keren een poel van verderf en dood zou zijn.

Verandering

Ik zou hier nog een tijdje over door kunnen gaan maar de moraal van het verhaal heeft zich nu wel tentoon gesteld. Verandering is cool, en iedereen wil diep van binnen wel eens iets anders zijn dan wat zijn huidige toekomstplannen voor hem/haar hebben uitgetippeld. Dus word verdomme dokter of zwerver als je daar zin in hebt dan worden wij de volgende keer weer gezellig zakenman, kruujer en geil assistentje met haar op/tussen de benen.

Mvg Nakkie Nellen

Ps: De gemiddelde leeftijd was de vorige keer zo hoog dat iedereen in de zaal nog makkelijk medicijnen kan gaan studeren als ze dat willen.

www.ojcniks.nl

zaterdag
28 februari metal
Death cover band, DJ Peppie + support
zaterdag

18 april Spitty Lyrikz met SPACE KEES en AD REM
Spacekees in de Niks dames en heren!

zaterdag
25 april Koeienpop 2009
Meer info volgt...

Reacties