Column Ojc Niks

2009. Het jaar waar we nu met zijn allen in leven. Volgens vele doemdenkers, en dergelijke volk dat overal een complot in ziet, hebben we nog maar 3 jaar te gaan. In 2012 zou de wereld namelijk ophouden met bestaan. Een Apocalyps, het einde van de wereld.

De Maya’s en andere volkeren waren namelijk verschrikkelijk goed in rekenen en voorspelden dat het in het 2012 wel gedaan zou zijn met de wereld. Met de Maya’s was het al een stuk eerder afgelopen, dus waarom zouden we die uitgestorven groep geloven? Wij zijn bij de Niks echter verschrikkelijk bijgelovig dus we zijn al ons lijstje af aan het werken met wat we voor elkaar willen krijgen voordat het allemaal eindigt.


Zo veel mogelijk mensen laten zien dat het ook anders kan als de standaard disco avond met dezelfde standaard disco muziek en dezelfde klote disco dj.

We zijn altijd al een beetje rebels geweest. Op de kleuterschool met vingerverf de meester tieten op de rug tekenen en de k3 bandjes vervangen door Slayer. Nu zijn we echter allemaal richting ( of over ) de 20 dus we kijken nu verder in het leven als de dag van de leerkrachten verpesten. Wij zijn namelijk personen die creativiteit waarderen en het ook leuk vinden als andere mensen eens iets anders proberen. Daarom vinden we het ook erg jammer dat het de laatste tijd blijkbaar een trend is geworden om elke vrijdag en zaterdag (vooral in Horst) met de oogkleppen op het dorp in te gaan. Daarom waarderen wij festivals als Prilpop etc. omdat je daar nog eens wat anders hoort dan dezelfde baggermuziek, avond in en avond uit. Natuurlijk proberen wij voor 2012 ook zoveel mogelijk feestjes te organiseren zoals De Niks draait Door, Space Avond, Electro, Rock n’ Roll enz.

“Schatje, mag ik je foto” is trouwens nog de enige reden waarom ik persoonlijk in het dorp te vinden ben.

Ervoor zorgen dat we in ieder geval tot 2012 nog bestaan.

We zijn er van op de hoogte dat de Niks rond 2012 gereduceerd wordt tot een hoopje as. We zouden het echter cool vinden als we tot die tijd nog ons ding zouden kunnen doen. Daar hebben we echter wel bezoekers voor nodig. En we zijn bang dat de politie er achter komt dat we al ongeveer 2 jaar lang mensen bedreigen om naar de Niks te komen. Gelukkig blijven er altijd mensen die Drum ’n Bass, Electro, Hardcore, Punk, Rock ’n Roll, Metal en Rock waarderen boven de standaard coverbands en top 40 bagger. Hulde!

Dat was wel weer genoeg geklaag over het uitgaansvolk in Horst a.d. Maas.

Kijk vooral even op onze site www.ojcniks.nl als je in 2009 de stoute schoenen aan wilt trekken en eens naar de soos wilt. Of als je al van plan was o m te komen, wat er dan te doen valt.

24 Januari: De Niks Draait Door II
28 Februari: Metal met o.a. Death coverband

Mvg Nakkie Nellen

Reacties

Gradje schreef op :
1) Conspiracy/apocalypse denken roels!
2) het is "Gradje, mag ik een foto"
3) Het kan een beetje aan mij liggen, maar zoveel was er ook niet te doen bij de Niks de afgelopen weken, anders was ik zeker wel vakar langs gekomen ;)

Maar keep up the good work, ik kijk al uit naar De Niks Draait Door II :D, wordt weer een feest!
I'm on a horse.
RickT schreef op :
De stap van de DJ Gurde naar DJ Peppie is wel meteen een gigantische Nakkie. We moeten wel realistisch blijven ;)

Maar inderdaad, iedereen 24 januari naar JULLIE jongerencentrum in Horst, OJC Niks!
RickT schreef op :
Trouwens, vrijdag Blok10? :P
Lennart schreef op :
nieuwe scrubs al gezien?

ps. leuke column weer
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nakkie schreef op :
Zeker rick, Peppie is de man!
En natuurlijk heb ik de nieuwe scrubs gezien, briljant!
Too weird to live, and too rare to die.
zand schreef op :
wannier ik vur ut latst in de niks bin gewes....? poeh, dit joar nog neet! ma dat kumt dur lichtig wal vaan.
hoogachtend uw collega echoschrijver,
klèvere joker
ojc phoenix