Column Ojc Niks

Na een absentie van 3 weken zijn we eindelijk terug met de wekelijkse column. Ik wil bij deze dan ook mijn oprechte excuses aanbieden wegens het ontbreken van de column de laatste tijd. U zult wel slapeloze nachten en manisch depressieve periodes hebben moeten doorstaan de laatste weken, maaaaaar wees niet bang. Want….. we zijn terug! En hoe, dames en heren.


Top Siekrut

Een van de vele redenen dat de column de laatste tijd ontbrak zijn de intense vergaderingen die plaats vonden op een lokatie die ik niet kan of mag prijs geven. In geval van het uitlekken van die informatie voel ik me voortaan genoodzaakt deze stukjes met stompjes te tikken, en nu is het zo dat stompjes niet bepaald nauwkeurig zijn als het aankomt op typen.
Alles is namelijk Top Siekrut, zoals dat zo mooi heet in het Amerikaans. Ik kan jullie niet alles vertellen ( zoals bijvoorbeeld de locatie en de betrokken personen ) maar ik kan wel al, met mate natuurlijk, kleine stukjes informatie vrijgeven. De komende tijd zal ik in mijn columns en op de site beetje bij beetje een stukje van de sluier afknagen…. oplichten.

In ieder geval

Jullie zitten natuurlijk nu op het puntje van de stoel en iedereen heeft natuurlijk al de computer opgestart om zijn / haar respectievelijke Blogs bij te werken op haives en maispees.
Het is zonde dat jullie de ingehuurde chimpansees die zorgt voor het dramatische tromgeroffel niet kunnen horen door de krant heen. Denk Tiko ( zo heet mijn tromroffel aap ) er dan voor het gemak maar even bij.
Hier gaan we…. Tiko, Hit it……

Ojc Niks bestaat in september 15 jaar!!!

En dat is reden voor een feestje dames en heren. Wij zijn namelijk in het uiterste geheim bezig met het organiseren van het grootste feest van Horst sinds het legendarische Reflector Paal Schrob Spektakel van 1957.
Zaterdag 6 en zondag 7 september zal Ojc Niks heel Horst op de kop zetten met een weekend gevuld met bier, plezier, vertier en nog veel meer woorden die rijmen
op –ier.
Zet dat maar gerust op je Blog, staat daar ook eens voor de verandering iets interessants in.

On teh nekst episoot of Niks kolumns

Volgende week zal ik jullie het een en het ander vertellen over ons 15 jarig jubileum, zal ik natuurlijk wat gratis propaganda verschaffen voor het uitermate toffe feestje Sunn and Bass en zal ik kijken of ik jullie kan informeren naar onze GIGA ULTRA knaller aan het einde van het seizoen…. MARK FOGGO’S SKASTERS.

Zie jullie volgende week
ROFLMAO, FTW, L33T ( internet taal, zoek maar op n00bs )
Nakkie Nelle

www.ojcniks.nl
nakkienelle.hyves.nl
en ultra nieuw
http://dreksbak.nl/groups/14/ (je weet wel die site van die stickers overal, soort hyves)

TAPPEN CAFE
vrijdag 16 mei zondag 18 mei
20.30u-0.00u 20.30u-0.00u
Sijmen Houben Rens Janssen
Wilma Lenders Bram Vermeulen

link: http://nakkienelle.hyves.nl

Reacties

Gradje schreef op :
Yeah! Leuke column... Ik heb hem meteen op de voorpagina gezet ;)
I'm on a horse.