Collision CD/LP presentatie!

Op 29 september zal de uit Horst en Lottum afkomstige metalband Collision hun derde nieuwe album ‘A Healthy Dose Of Death’ presenteren aan het thuispubliek! Collision bestaat al sinds 2000 en heeft in de loop van de jaren al menig podium in Europa onvelig gemaakt met hun knallende mix tussen grindcore en thrash metal!


Het album
In februari is Collision begonnen met de opnames van het langverwachte album ‘A Healthy Dose Of Death’ in de Toneshed Studio van Erwin Hermsen. Dit album is uitgekomen bij het platenlabel ‘Hammerheart Records’. Ook zal er een LP versie later dit jaar uitkomen op het Poolse label ‘Nuclear Vault Records’. Dit album heeft door de nationale en internationale pers kunnen genieten van de nodige goede reviews en werd zelfs door het Nederlandse magazine ‘Kindamusic’ genomineerd als ‘Metal album van het jaar’!

De voorprogramma’s
In het voorprogramma staan de bevriende bands Rectal Smegma (goregrind uit Westland en Venlo), Villainy (old school thrash metal uit Weert) en Remorse (thrash metal uit Lottum).

Het concert zal om 20.30u beginnen en na Collision zullen de voetjes nog van de vloer gaan op de klassieke metal nummers van DJ Ivo!

Meer info: www.collisiongrind.nl

Locatie:
OJC Walhalla
Donckstraat 24
5975 AC Sevenum
Tel: 077-4672042

Reacties