Claim je spot op OMG! Festival

Op OMG! Festival zal het tweede podium volledig worden bezet door lokaal en regionaal DJ talent. Wij zijn er van overtuigd dat er hier in de regio veel talent zit en dat willen wij graag een kans geven om te komen draaien op ons festival. Uiteraard kunnen wij als organisatie best wat hulp gebruiken om al dit (verborgen) talent te ontdekken vandaar dat wij deze oproep plaatsen:

Ben jij of ken jij een DJ talent uit de regio dat een plek verdient op OMG! Festival? Voeg deze dan toe aan de poll en stuur een demo mix (van min. 15 en max. 60 minuten) + ervaring + contactgegevens naar bookings@stichting77.nl


LET OP
Deze openbare poll is om te voorkomen dat we meerdere mails krijgen over dezelfde DJ. Staat de DJ in de poll dan kun je hem / haar / hun steunen door te stemmen. Diegene die in deze poll de meeste stemmen haalt is niet automatisch verzekerd van een plek. Daarvoor kijkt de organisatie ook naar andere factoren zoals kwaliteit, originaliteit etc. maar het kan uiteraard geen kwaad om te laten zien dat je al wat fans hebt ;)

Om onze bezoekers een interessant en gevarieerd aanbod te bieden op dit tweede podium staan wij open voor inzendingen uit alle dance of dance gerelateerde genres. Voorwaarden zijn wel dat je uit de regio komt en in staat bent een DJ set van 60 minuten neer te zetten. Wij zijn ontzettend benieuwd dus kom maar op met jullie suggesties!

VIND DE POLL OP FACEBOOK
Breng je stem nu uit via onze poll op Facebook.

Reacties