Chef'Special hoofdact 26e editie Zomaarpop festival!

Diverse line-up met talentvolle en regionale acts tot grote namen in Oirlo op 22 en 23 oktober tijdens Zomaarpop festival!

Afgelopen zaterdag werd onder grote belangstelling de gehele line-up van het twee-daags popfestival gepresenteerd tijdens de Zomaarpop Kick-Off. Het twee-daags popfestival wordt dit jaar voor de 26e keer georganiseerd en is daarmee een van de ouste festivals in het land. Dit jaar werd voor het eerst de Kick-Off georganiseerd, precies één maand voorafgaand van het festival. De gehele line-up, bestaande uit 16 bands en DJ’s werd afgelopen zaterdag gepresenteerd in OJC Watjang voor pers en publiek. Limburgse bands Audiofeel, Kill Ferelli en Park Bench People zorgden voor de muzikale omlijsting.


De grote klapper op de komende 26e editie is Chef’Special: misschien wel de populairste band van Nederland op het moment. De band serveert een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en ontspannen grooves met stevige gitaren. De band staat bekend om hun enrgieke liveshows die menig festivalpubliel al heeft laten dansen. De debuutplaat van Chef'Special 'One for the Mrs.' werd op 18 maart gereleased in een uitverkochte Patronaat in Haarlem en de band werd direct uitverkoren tot 3fm Serious Talent: de grote doorbraak van de inmiddels bekende band.

Verschillende grote hitjes waren te zien en te horen op de landelijke tv- en radiozenders. Zo zijn singles ‘Too Far Gone’, ‘Airplaying’ en ‘Scribblin’ een grote hit op internet en radio. De huidige single ‘Birds’ is inmiddels zelfs te vinden in de Mega Top 50. Kortgeleden werd de band uitgeroepen tot de huisband van het programma ‘De Wereld Draait Door’, het programma van Mathijs van Nieuwkerk. Grote festivals en popzalen volgden met als absolute hoogtepunt het optreden op Lowlands, alwaar ze hun status bevestigden d.m.v. een groot feest en lovende kritieken vanuit de pers. Dit vond plaats nadat zanger Joshua een aantal weken uit de running was, na een een operatie aan de kies.

Het Zomaarpop festival vindt dit jaar plaats op 22 en 23 oktober. Verdeeld over twee dagen zijn op twee podia 16 verschillende live-acts te bewonderen: van talentvolle en regionale acts tot grote gevestigde namen. Er vindt geen voorverkoop plaats. Kaarten zijn enkel te koop aan de kassa. De entrée voor de zaterdag bedraagt 8 euro en voor de zondag 10 euro. Combi-Weekend-tickets zijn te koop voor 14 euro. Meer informatie over het festival en de line-up is te vinden op www.zomaarpop.nl en de Social Media kanalen van dit alternatieve popfestival.

Reacties

Stannie schreef op :
Line-up 26e editie Zomaarpop festival:

{Poster binnenkort online}

Chef'Special
Boef en de Gelogeerde Aap
Henzel & Disco Nova (VAgE gASTEN)
Colossa
Feestdjruud
Audio Adam
Mr. Wallace
The Bitches Collective
Coppersky
Who Jumped In Limousines
Park Bench People
DJ Bertin
Lucky Jay
Upload Cinema
DJ Jop Verberne
DJ Sjuut

WWW.ZOMAARPOP.NL
Stannie schreef op :
Line-up 26e editie Zomaarpop festival:

{Poster binnenkort online}

Chef?Special
Boef en de Gelogeerde Aap
Henzel & Disco Nova (VAgE gASTEN)
Colossa
Feestdjruud
Audio Adam
Mr. Wallace
The Bitches Collective
Coppersky
Who Jumped In Limousines
Park Bench People
DJ Bertin
Lucky Jay
Upload Cinema
DJ Jop Verberne
DJ Sjuut

WWW.ZOMAARPOP.NL
Randy schreef op :
FEEEEEESTDJRUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDD! Gasopdielollie.