Chantilly Lace in selectie Clash of the Cover Bands

The only road to Paradiso 2010:
Chantilly Lace, is in haar 15 jarig jubileumjaar geselecteerd voor de selectierondes van ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso 2010’.
Chantilly Lace zal deel om 21:00 uur deelnemen aan de selectieronde op zaterdag 27 maart a.s. in Muziekcafé Blok 10 in Horst. Kom ons ondersteunen in onze strijd naar de Top !!!
Op deze avond bij Blok10 zal tevens de band Jeopardy optreden.


The Clash of the Cover Bands:
Is Nederlands grootste bandcompetitie. De lange en spannende weg die de coverbands afleggen, loopt verdeeld over regio’s door heel Nederland. Van Limburg tot Noord-Holland strijdt het coverbandtalent om de titel ‘Beste Coverband van Nederland’ en ‘Populairste Coverband van Nederland’. Buiten de vakkundige jury heeft ook het publiek een belangrijke stem.

Biografie Chantilly Lace:
Al jaren is Chantilly Lace een begrip op de Nederlandse podia. De Horster Rock-‘n-rollers doorkruisen het hele land, van het zuidelijkste puntje van Limburg tot de kop van Noord-Holland. Hoogtepunt: Paradiso, Amsterdam. Voorprogramma’s werden verzorgd voor o.a. Golden Earring, Rowwen Heze, Skik, Heideroosjes en Raymond van het Groenewoud. Als begeleidingsband toerde de Limburgers tot tweemaal toe met Linda Gail Lewis, de jongere zus van Jerry Lee Lewis. Eerdere optredens van Chantilly Lace buiten de landsgrenzen voltrokken zich bij herhaling in België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Reacties