CD Presentatie No Man`s Valley

De Horster band No Man’s Valley zal op zondag 18 maart haar eerste EP presenteren. De EP Mirror Image is geheel in eigen beheer opgenomen, gemixt en gemasterd en is dus het product van enkele maanden flink zwoegen en zweten. Ook het artwork en concept van de cd is geheel van eigen hand. Niet geheel onbegrijpelijk is de band dan ook erg trots op het resultaat! De mannen willen dit graag delen met de wereld, te beginnen in Horst!


Datum: Zondag 18 maart
Waar: Café 't Centrum, Horst
Aanvang: 15:00 uur

Natuurlijk is de cd verkrijgbaar deze dag voor een leuk prijsje. Enkele nummers zijn nu al reeds te beluisteren op de verschillende websites van de band dus surf naar www.nomansvalley.com of www.facebook.com/nomansvalley en neem alvast een voorproefje voor 18 maart. Hier vind je ook het tourschema waar regelmatig nieuwe optredens bijkomen dus hou deze in de gaten!

Voor wie de band nog niet kent een korte introductie:
Uit de coverband I Am A Doctor, die enkele jaren de regio onveilig maakte en bij menigeen de juiste snaar raakte door de aparte en goed doordachte songkeuzes, ontstond No Man’s Valley. Eigen nummers met invloeden uit de psychedelia van the Doors, de 60's nostalgie van the Kinks en sterk leunend op de good ol’ blues. Kortom: een ouwe, rauwe en eerlijke stijl. De band kenmerkt zich ook door de eigen sound die gecreëerd word met de tijdloze bezetting met als basis de drum en bas. De ritme en melodie sectie van pompend orgel en snerpende gitaar en de rauwe charismatische zang.

NO MAN'S VALLEY
Dirk: Vocals
Christian: Guitar, Back.Vocals
Rob: Bass, Back.Vocals
Ruud: Organ,Piano, Back.Vocals
Ruud: Drums

Reacties