Carnaval in augustus, weej dochte wal daat daat kos

... dat dachten de vaste maandagavondgasten van Café De Beurs, en ik moet eerlijk gezegd toegeven dat dat ook zeker wel ging!
Het hele stuk voor de Mèrthal strond afgelopen zaterdag vol met mensen, die voorgegaan door Prins Geert en zijn adjudanten Ruud en Hans stonden te springen op de muziek van onder andere Kleffe Zök (met gastzanger Geilo), Pavarotti Pim, Thei en Marij en nog een hoop andere bekende carnavalsartisten.
Kortom, een erg geslaagd feest, en wat mij betreft mogen ze carnaval wel verplaatsen naar augustus: is een stuk beter zo lekker buiten, i.p.v. staan te ozele in de kou bij de optocht.

Tevens willen we iedereen van Café de Beurs nog bedanken voor het plaatsen van de webcam en het warme welkom (en het bedankje!).

We hebben trouwens ook een timelapse gemaakt van het hele evenement:

<center><embed src="/media/mediaplayer.swf" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="395" flashvars="height=395&width=500&file=http://www.youtube.com/watch%3fv%3DYABTL5qIZ-w&id=735&config=/media/config.xml&autostart=false&image=http://dreksbak.nl/photos/137/full/Zomercarnaval-071.jpg" /></center>

Reacties