Canix All-Stars

Zaterdag 9 oktober 2010:
Canix All-Stars Tribute

Dat er in Lottum veel bands rondlopen is inmiddels wel bekend, maar onder de naam Canix All-Stars worden ook deze keer weer hun krachten gebundeld om een groot concert te organiseren. Dat deze editie speciaal zal worden staat nu al vast! Alle Lottumse bands zullen een legendarische band coveren als tribute.

De line up van deze editie van Canix All-Stars is bekend, er zullen maar liefst 11 bands op de planken een van hun favoriete bands vertolken of een hilarische act neerzetten! Denk aan de heren van The Three Amigos die een knallende AC/DC set neer zullen gaan zetten, System Pilot gaan hun spierballen invetten voor een Manowar tribute en wat de denken van de Cowboys From Hell die hun haren gaan blonderen voor een Billy Idol show!

Tegenover de vorige editie in 2008 hebben we deze keer een aantal nieuwkomers: Nuh is weer terug van weg geweest, heeft Chantilly Lace tegenwoordig een Lottumse drummer en we kunnen de 3 nieuwe bandjes International Paper, The Guilt Parade en Stratex ook verwelkomen!

Volledig programma:
30 Past 7 - Foo Fighters
Bones – Pearl Jam
Chantilly Lace - Metallica
Cowboys From Hell – Billy Idol
International Paper – Motörhead
Nuh... – Queen
Remorse – Judas Priest
Stratex – Airbourne
System Pilot – Manowar
The Guilt Parade – The Offspring
Three Amigos – AC/DC

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree vvk: €5,-
Voorverkoop adressen: OJC Canix Lottum, Cafetaria ’t Pumpke Lottum, Ijssalon Passi Horst
Voor meer info, neem een kijkje op: www.canix.nl

Reacties