Campaign Victory is ours

Goed werk heeft tijd nodig. Onder deze noemer zal Campaign op zaterdag 17 maart 2012 haar eerste eigen single en videoclip gaan presenteren! Vanaf de oprichting eind 2007 hebben de mannen zich in rap tempo geformeerd tot een ware Rock-Buster, waarna snel klinkende successen mochten volgen. Een geweldig hoogtepunt vormde het winnen van de Clash of the Coverbands 2010, met magistrale optredens in 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam daaraan verbonden.


Inmiddels heeft de band niet op haar lauweren gerust, integendeel. De band trok ten strijde om vele optredens tot een waar rockfeest te maken. Diverse grote en kleine podia door heel het land zijn daarbij aangedaan onder de noemer: “Spread the word of Classic Rock!”

Onderdeel van de gewonnen prijs was ook het opnemen van een cd-single en videoclip. Hiervoor is daadwerkelijk alles uit de kast gehaald om hier iets moois van te maken. Samen met topproducer Werner Pensaert is in de Audioworkx Studios aan de single “Victory is Ours” gewerkt. Dit nummer vormt een magische mix van alles waar Campaign momenteel voor staat en wil gaan! Momenteel zijn de opnames van de videoclip in volle gang en deze zal straks de kers op de taart vormen. De mannen van de band zijn er enorm trots op dat ze dit eigen werk straks aan jullie mogen laten horen en zien. De kick-off hiervoor zal gegeven worden op zaterdag 17 maart in De Lange Horst, de plek waar het eerste optreden van Campaign medio 2008 ook gegeven is. Onze Horster vrienden van de band Tres Hombres zullen deze avond de rockmuziek ook een warm hart toedragen. Zorg dat jij er bij bent en koop dat cd-ticket vanaf zaterdag 3 maart a.s. bij de voorverkoopadressen!

Zaterdag 3 maart zal er een heuse promotietour door de wijde gemeente gaan trekken. Wat dat precies gaat worden laat de band nog even geheim, toch bieden we jou de mogelijkheid om samen met Campaign rond te toeren. Houd hiervoor de diverse media in de gaten of geef je gewoon alvast op via info@campaign.nl.
Rock on!
CAMPAIGN

Reacties