Campaign speelt weer een thuiswedstrijd

Zaterdag 12 juni staat Horst in het teken van heerlijke rockcovers

Het behaalde succes van de Horster band Campaign is bij velen inmiddels wel bekend. Hoewel de band nog niet heel lang geleden (lees: eind 2007) het levenslicht zag, heeft het vijftal inmiddels wel al een hectische doch onwerkelijke periode achter de rug. “Vanaf de eerste repetitie zijn we al serieus met de muziek bezig geweest, in die zin dat we er alles uit wilde halen wat er in zit. Deze mentaliteit heeft uiteindelijk geresulteerd in een enorme groei in een relatief korte tijd. Maar dat wij zouden staan waar wij nu zijn aanbeland, daar hadden we in onze stoutste dromen nog niet aan kunnen denken!”, aldus Marc Aerts, frontman van de band.


Campaign heeft zich in mei 2009 weten te plaatsen voor de voorrondes van nationale coverbandcompetitie ‘The Clash of the Coverbands’. Door verschillende malen als vak- of publieksjurywinnaar uit te zijn geroepen tijdens de diverse regionale, provinciale en landelijke rondes, is de band uiteindelijk als één van de twee winnaars van deze landelijke wedstrijd uit de bus gerold. “Het was een vermoeiende maar geweldige ervaring. Om uiteindelijk te mogen spelen voor een groot publiek in poptempels als De Bosuil, 013 en Paradiso is in één woord geweldig te noemen!”, aldus Aerts.

Om het publiek te bedanken voor de steun en support die zij geleverd hebben gedurende Campaign’s strijd om ‘Populairste Coverband van Nederland’ geeft Campaign een optreden, samen met nieuw Horster talent de Banana Pancakes in het voorprogramma. Het allereerste optreden dat Campaign ooit bracht was in mei 2008 in het toenmalige Zaal De Sport in Horst. Nu, twee jaar later, willen ze dit optreden nog een keer spetterend over doen. Daarom is ditmaal wederom voor dezelfde locatie gekozen, welke nu de naam De Lange Horst draagt. Zaterdag 12 juni aanstaande is iedereen uitgenodigd te komen luisteren, springen en genieten. Voor meer informatie kun je terecht op www.campaign.nl of www.delangehorst.nl

Reacties