Cabaretduo Schudden speelt in 't Gasthoês

Cabaretduo Schudden speelt in Horst
Schudden speelt wederom een verrassend mooi programma

Op zondag 13 december is cabaretformatie Schudden voor de derde keer te gast in Horst. Het theaterduo speelt dan ‘Ruis’. Het tweetal staat bekend om de uitvoering van het fysieke cabaret, dat leunt op creativiteit, visuele vondsten en vindingrijkheid.


In het programma 'Ruis' maakt het duo doeltreffend gebruik van de verbeeldingskracht van het publiek. Het decor verbeeldt een appartementencomplex waarin de cabaretiers letterlijk alle bewoners spelen. Er zullen maar liefst dertig typetjes de revue passeren. Dat betekent weer veel korte scènes. Met als resultaat ontroerende hilariteit en lachwekkende treurigheid. Dat kwantiteit wel degelijk gepaard kan gaan met kwaliteit, lezen we terug in de recensie van de Volkskrant: "Het is verbluffend hoe De Jong en Van Santen ook in ontmoetingen van een minuut of minder met veel humor en fysiek spektakel een zinnig verhaal weten te vertellen."

Deze voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario 2009. Dat is dé prijs voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. De voorstelling begint om 20.00 uur. Meer informatie en kaarten reserveren kan via www.kukeleku.com

Reacties