Boomstamzitten zit erop!

Afgelopen vrijdag stapten 6 deelnemers op de boomstammen bij Café De Lange, met voor degene die het langste bleef zitten een geheel verzorgde reis naar Lloret De Mar. En nadat zaterdagavond de vierde persoon afstapte, bleven René en Mariska met z'n tweeën over.

Sinds zondag was alles uiteraard ook te volgen op de webcam Dreksbak.nl, en ook op de chat van Dreksbak werd er geregeld gepraat over deze prestatie. Vanmiddag op de chat gingen dan ook al de eerste geruchten dat ze vanavond zouden stoppen, en dat werd na het avond eten ook bevestigd vanuit het café.

René en Mariska hadden samen afgesproken na 100 uur te stoppen, iets wat nog een tikkeltje lastig was, aangezien Mariska een kwartiertje later was gaan zitten dan René, en de vraag was dus op het laatst of Mariska ook een kwartier later dan René zou opstappen, of dat ze zou blijven zitten.

Maar om vijf over half acht stapte ze af, en ging ze ook echt niet meer zitten, waardoor ze dus allebei gewonnen hebben! Uiteraard feliciteren we ze allebei met hun overwinning.

Uiteraard waren we met zowel foto- als videocamera aanwezig. De foto's kun je nu al zien, en de videoreportage zal waarschijnlijk morgen in de loop van de dag volgen.

Hoeveel geld er in totaal is opgehaald voor de Peelkabouters, die op hun beurt hebben toegezegd het geld weer te doneren aan de Clini Clowns is nog niet bekend, maar ook dat zullen we melden zodra het bekend is.

Reacties

RoyBouten schreef op :
Zwaar respect voor jullie prestatie!! Nu samen op vakantie :)
Strid schreef op :
Zeker respect voor wat ze gedaan hebben! :D En veel plezier op vakantie! ;)
ingkevin schreef op :
Hey René en Mariska,

gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat. *Doezend* gewoen!