Blok 10 beste terras van Horst

Heej, wat lezen we net op InHorst.nl: Blok 10 is het enige terras in Noord-Limburg, wat in de terras top 100 van Misset Horeca, een van de grootste horecabladen van Nederland.

Er was een shortlist gemaakt van 150 terrassen in Nederland, daar is vervolgens deze zijn een mystery-guest beoordeeld op aspecten als uiterlijk, service, snelheid én, erg opmerkelijk, of de frisdrank uit een flesje kwam.

Uiteraard feliciteren we Charles, Thera en al het personeel met deze overwinning! We heffen er wel een keer een glaasje op, op jullie awardwinning terras :).

Reacties

RickT schreef op :
gefeliciteerd,
toch maar een keer het terras daar uitproberen want volgens mij heb ik dat nog nooit gedaan
Britske schreef op :
Ik heb er ook nog nooit gezeten eigenlijk.
Gradje schreef op :
Nou, ik moet zeggen dat ik de terrassen van 't Centrum, Blok 10 en De Lange allemaal erg goed vertoeven vindt. Hebben allemaal wel hun eigen plus/minpunten.
Alleen Liesbeth is mij vorig jaar kwijtgeraakt als terrasgast, aangezien ik daar meerdere malen meer dan een half uur heb moeten wachten totdat ik mocht bestellen... (Maar goed, ze hadden het toen druk met zelf drinken aan een hangtafel).
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Ik kan me nog herinneren dat ik heeeel vroeger samen met mam bij Liesbeth ben weggelopen omdat we na een half uur onze koffie en fristi nog niet hadden gekregen...
Gradje schreef op :
Paar weken geleden daar met m'n vader gegeten, kwam de prins van mongolië binnen, en na een half uur kwam niemand hem vragen wat hij wilde drinken, en issie maar weer gegaan. (Althans, ik gok dat dat de reden was).

Je kunt trouwens wel érg goed eten bij Liesbeth. (en ook bij Blok10, for that matter)
I'm on a horse.
Nakkie schreef op :
Blok10 is voor mkij eigenlijk de standaard, weet eigenlijk niet waarom. Ik kan de sarcastische ober ook altijd goed waarderen.
Too weird to live, and too rare to die.
Britske schreef op :
Bij Liesbeth zijn we inderdaad ook wel eens weggelopen omdat we na een half uur nog geen drinken hadden. Ofja, toen hadden ze nog steeds niks gevraagd.
Roedie schreef op :
Als Henri niet bij ieder tafel een half uur zou staan kletse (wat overigens best gezellig is) zou t centrum ook wel in de top 150 staan, maar nu moet je ook bij t centrum soms lang wachen. De bediening bij delange is super snel en ook gezellig, ma die moete t recept voor warme nachos nog een keer aan liesbeth vragen. liesbeth liijkt me overigens duidelijk waarom die er niet in staan, mijn ervaring is hetzelfde als de mense hierboven...
Lennart schreef op :
het centrum heb ik laatst gezeten en daar vond ik het erg fijn vertoeven...

over kutterrasjes gesproken.. de sevewaeg/gaper is ook echt kut.. fucking lang wachten terwijl het niet eens zo heel druk is.
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Gradje schreef op :
Ah, het Centrum is altijd goed, behalve als je Henri rond ziet lopen, dan kun je maar beter ergens anders gaan zitten. Maar goed daar staan dan wel altijd een heerlijke schaal nacho's tegenover. Overdag en vroeg op de avond is Het Centrum wel mijn favo terras... :D
I'm on a horse.
Strid schreef op :
Gefeliciteerd blok 10! :D
Blok 10 is inderdaad ook heerlijk om op het terras te zitten, heb er niets over te klagen :P Net als de lange! En over het centrum kan ik niets zegge, daar heb ik nog nooit op het terras gezete...
Maar over Liesbeth, denk dat jullie al genoeg gezegd hebben, ben het helemaal met jullie eens..
Judith schreef op :
centrum vind ik een heel fijn terras, totdat je de prijs van de kriek gaat vergelijken met die van Liesbeth.. :( maar de nachos zijn idd daar het lekkerst!
Roelliej schreef op :
Lindeboom bij Liesbeth is al een reden om niet heen te gaan. Blok heeft Hertog. Hoera!
Why are you wearing that stupid man suit?
Janneke schreef op :
Mijn favo terras is gewoon hier bij Station America. Dat is namelijk niet zover kruipen vanuit hier. Halleluja!