Birdman op zoek naar een burgemeester

Dit is een oproep voor het algemeen nut. Birdman mist een leider, een visionair, een man onder ede. Birdman heeft iemand nodig die de feestende massa met de neuzen dezelfde kant op kan wijzen, en ze weer even snel kan verdelen. Birdman mist zijn burgemeester.
Zoals enkele van jullie al wisten wordt Birdman dit jaar een dag lang het leukste dorp van Nederland met vele DJ’s, live acts, bandjes, theater en cabaret. Maar enkel lol en plezier resulteert in een dorp als Volendam en daar zit niemand op te wachten. Daarom zijn wij op zoek naar een ijzeren hand, een fluwelen handschoen, een moreel kompas. En alles boven alles een charmant stuk vreten, want saaie burgemeesters zijn voor dorpen zonder feestjes.
Onder je verantwoordelijkheden zullen bijvoorbeeld vallen: drankjes controleren op de aanwezigheid van alcohol, meerdere malen per dag de tosti-stand inspecteren(en de hamburger-stand, en de leuke meisjes-stand), pure propaganda spuien onder uw naïeve congregatie, het gezicht uithangen van Birdman, een stoere zware metalen ketting dragen, ’s nachts uw tophoed volkotsen, verschillende publieke functies vervullen en praten met de pers. Uiteraard alles op kosten van de belastingbetaler.

Zijn deze taken letterlijk op je lijf geschreven? Motiveer hieronder waarom jij de ideale burgemeester voor Birdman bent en misschien sta jij in september onder ede voor het leiden van Birdman naar een utopie van pahty. Utoparty!

Reacties