Birdman Festival zoekt co-creators

Het Birdman Festival, vorig jaar voor het eerst georganiseerd en meteen een ongekend succes, gaat verder op de ingeslagen weg. Het festival wordt uitgebreid met een heus dorp en gaat muzikaal nog veel breder inzetten dan afgelopen jaar. Vanaf nu kan iedereen die zich geroepen voelt om een creatieve bijdrage, zich via de website aanmelden.


Commotie
De ludieke actie eind april, waarbij komborden van de gemeente Horst aan de Maas gebruikt werden om het thema van het festival bekend te maken, zorgde voor nogal wat commotie. Door de actie zouden mogelijk een groot aantal borden van de gemeente Horst aan de Maas beschadigd zijn. De schade viel achteraf reuze mee en de organisatie heeft toegezegd deze te vergoeden.

Met de actie is aandacht gevraagd voor ‘Birdman Village’. Dit “nieuwe kerkdorp” van de gemeente Horst aan de Maas zal op 1 september opengesteld worden voor het publiek. En zoals je in een dorp een buurtsuper, een kerk , kapper of bioscoop zult vinden, zal dit ook bij het Birdman Village het geval zijn. En elk op zijn eigen unieke manier. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website en binnenkort zullen er kavels beschikbaar komen waar men zijn of haar ambacht of creatieve kunstje uit kan oefenen en kan vertonen aan het grote publiek.

Birdman kenmerkt zich verder door een breed, gevarieerd aanbod van muziek, theater en vermaak waar voor ieder wat wils te vinden is. Reserveer daarom 1 september alvast in je agenda!

De voorverkoop van het evenement start vanaf 1 juni. Ook zullen de eerste namen van het programma rond deze datum bekend worden gemaakt.

Reacties