(Bijna) gratis naar Flestival-vrijdag?

Nog iets meer dan een week en de eerste editie van Flestival gaat van start! De laatste voorbereidingen worden afgerond, het tijdschema staat ondertussen op de website, wij zijn er klaar voor!


De kaartverkoop voor de Flestival-zaterdag loopt ondertussen ook gestaag; veel mensen die de Heideroosjes hun show in Horst willen zien geven blijkbaar! Of die toch benieuwd zijn naar het nieuwe album van Miss Montreal?

Hoe dan ook, er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag 19 november, maar wees er snel bij!

Wat betreft vrijdag 18 november gaan we het iets anders doen. Audiofeel, Random en 90 Day Jane beloven een topavond, het nieuwe album van DI-RECT ontvangt goede recensies, maar helaas is dit alles nog niet te merken in de kaartverkoop. Omdat de Merthal toch plaats heeft voor zo’n 1.500 bezoekers en we die graag willen vullen, gaat vanaf vandaag de ‘vrijdag – 1+1 gratis’-actie van start. Koop één ticket voor vrijdag via onze website en je krijgt de tweede van ons voor niks!

Even snel uitgerekend; 4 topbands voor nog geen € 9,-! Snel bestellen dus, want evengoed geldt op = op.

Let op deze actie is alleen geldig via de online kaartverkoop en geldig t/m dinsdag. A.s. dinsdag sluit de online kaartverkoop en zijn de kaarten alleen nog verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen onder normale condities.

(Mocht jij nu al een kaartje voor de vrijdag hebben besteld en ook graag dat tweede kaartje willen; stuur dan een mail naar: info@flestival.eu met je naam, gegevens en ticketnummer, sturen wij je die tweede toe!)

Verder staan momenteel ook de timetables online op www.flestival.com

Reacties

Leo schreef op :
oow, lees net dat Flestival NIET door gaat!
Errug jammer
Leo schreef op :
oow, lees net dat Flestival NIET door gaat!