Bier voor een euro geen succes

Inmiddels kost het bier bij The Shuffle al een paar maandjes een euro. (Al meen ik dat fris nog gewoon een heel muntje kost). Maar vandaag stond in de Limburger dat het blijkbaar geen succes heeft.
Geen idee, wij komen er tegenwoordig ook al niet meer...

The Shuffle, lijkt net als de Vlies te lijden onder het 'ketensyndroom'.
Toch heb ik wel een het gevoel dat er bij The Shuffle meer speelt: 'vroegah' (vijf jaar terug ofzo), was het het enige wat je kon doen op de vrijdagavond, en was eigenlijk de enige avond dat er wat te doen was voor de jongeren van Horst.
De DJ's waren behoorlijk sucky (althans, alles na Paul van de Laar dan), maar ja, je had niks anders. Toen ze ook nog gingen verbouwen en voortaan entree gingen heffen hoorde ik steeds meer mensen 'klagen', en andere plaatsen zoeken.
Met name De Lange heeft toen een erg drukke tijd gekend, maar met de komst van Blok 10 lijkt het wel of alles en iedereen naar Blok 10 gaat (en het lijkt me sterk dat The Shuffle op welke manier dan ook die bezoekers terug gaat krijgen).

The Shuffle heeft trouwens ook gezegd dat ze na de vakantie een aantal weken dicht gaan, en dan 'thema-avonden' gaan houden. Dus soms een avond een live-band, dan een avond hakkuh, etc...

We zijn benieuwd!

Reacties

RickT schreef op :
De Shuffle, daar ga je ook nooit voor de lol naartoe...
Tumke schreef op :
Horstenaren, kuddedieren. In de Shuffle werd er overigens meer gedanst dan er nu in Blok 10 wordt gedaan.

Maar Shuffle ging je ook alleen maar heen omdat 'iedereen' er was inderdaad.
Keuk schreef op :
In de sauna van blok 10 kun je ook niet dansen natuurlijk, tering waat een hets!!
Britske schreef op :
Tot vorig jaar was de vrijdag eigenlijk een standaard-avond om te gaan stappen. Maar sindsdien is het eigenlijk niks meer op vrijdag en ga ik vooral wat doen als er leuke feestjes zijn, niet standaard naar een bepaalde kroeg. De shuffle daar is/was te veel jong volk, bij de Lange net wat te weinig bekenden voor mij en Blok 10 is veel te warm en vaak té druk.
RickT schreef op :
Die entree... dat hadden ze nooit moeten doen.
En af en toe wat andere muziek kon ook geen kwaad.
Tumke schreef op :
Wat man, Paradise by the Dashboard Light was ons nummer, Rick.