Begin het nieuwe jaar goed in Canix!

Op zaterdag 15 januari beginnen we het nieuwe jaar in OJC Canix goed met het nieuwjaarstreffen. Een rock festivalletje om het nieuwe jaar in te luiden! Met live: Volbeer (tribute aan Volbeat), Chained Alice (Alice in Chains tribute) en The Guilt Parade (nieuwe Lottumse metalband).

De avond wordt afgetrapt door de nieuwe Lottumse metal formatie The Guilt Parade. The Guilt Parade speelt metal in de stijl van Sepultura, Parkway Drive, Slayer enz... en zal zorgen voor een energieke set!

Daarna is het de beurt aan Chained Alice uit Roermond. Deze band rondom gitarist Marcel Coenen (Sun Caged, Channel Zero, Stormrider) brengt een ode aan de grunge iconen van Alice In Chains! Denk aan hits als 'Them Bones', 'Die Young', 'Would' en uiteraard 'Rooster'.

Volbeat? Nee, niet Volbeat maar ‘the next best thing’; Volbeer, de Nederlandse tribute to Volbeat. Naast Duitsland en eigen land Denemarken groeide de populariteit van de Deens rockabilly metal band het hardst in Nederland en het is dan ook niet gek dat ons land de beste Volbeat tribute neerzet in de vorm van Volbeer. De band is er klaar voor om heel Nederland kennis te laten maken met hun hommage aan de Deense koningen van de rockabilly metal! Hef je glas en zing uit volle borst mee!

Meer info: www.canix.nl

Reacties