Beatz & Bandz Summerfestival

3 & 4 Augustus:
OJC Canix Presents:
Beatz & Bandz Summerfestival 2013!

Vorige zomer was het prachtig voor de jeugd in Lottum en omstreken… maar er was toch iets dat er gemist werd: dit was geen half crashende jumbo jet die op de maas een noodlanding moest maken of een olifant die dacht dat hij de paashaas in een tutu was… geen van dit alles! Het ontbreken van een festival in Lottum was wat er miste, en daar moest verandering in komen vonden de vrijwilligers van OJC Canix!

Een nieuwe zomer met nieuwe mogelijkheden! Een nieuwe generatie OJC Canix vrijwilligers heeft de koppen bij elkaar gestoken en organiseren van een nieuw festival is begonnen. Namelijk het goednieuwe Beatz & Bandz Summerfestival! Dit festival zal in de zomer van 2013 op 2 dagen plaats vinden, namelijk op zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus!

Beatz Stage
Op het Beatz & Bandz Summerfestival wordt er voor ieder wat wils geboden. Er komt een heus dance stage waar de beste DJ’s komen draaien met de lekkerste, grootste en dampende hits gemixt zullen worden. Dit podium wordt uiteraard aangekleed met een supervette lichtshow!

Bandz Stage
Voor de rockers komt er een tent die de hele dag gevuld zal worden met de beste rock, pop, punk en metal bands! Met dit podium zal lekker vroeg worden begonnen. Denk aan de combinatie van de beste bands uit de regio, maar hier zal ook een landelijke topper tussen te vinden zijn!

De vrijwilligers van OJC Canix zullen zorgen voor een prachtige locatie, die net als de laatste editie van Weistock zich zal bevinden op het grasveld bij Rijhal Hoogveld!

De eerste namen zullen binnenkort bekend worden gemaakt, dus hou een oogje op de facebook pagina (www.facebook.com/beatzandbandz) of de binnenkort te lanceren website (www.beatzandbandz.nl).

Meer info
www.beatzandbandz.nl
www.facebook.com/beatzandbandz
www.canix.nl

Reacties