Bastards, Insane & Stratex in OJC Merlin

Zaterdag zullen de Swamp Pigs aka Lottumse bands in Merlin te Meerlo spelen! De Swamp Pigs tour was in 2007 en 2008 een groot succes in het lokale sozen circuit, Haraszment, The Bastards, Remorse en Z.O.D. hebben menig zaaltje plat gespeeld. En nu is de Swamp Pigs tour weer terug en wordt er afgetrapt in Meerlo. Deze keer met de Bastards en Stratex! Nieuw is dat op elke datum een of twee bevriende bands zullen openen: Insane zal deze keer aantreden en laten zien dat ze ook ruig zijn!

Bastards:
Bastards... hardrock ’n roll van de vettigste soort. Stoere rock gearrangeerd en gespeeld met über-energie, samengebald tot een dynamisch en gesmeerd geluid. Dit alles wordt overgoten met een show-saus alsof de Bastards iedere avond in de Long Beach Arena spelen. Scream for me!

Stratex:
Stratex is een heavy, thrash en death metal tribute band! Ontstaan uit de Stormtroopers Of Death coverband ‘Z.O.D.’ is hier nu de nieuwste sensatie! Wie wil er nu niet een goed metal feest met nummers van onder andere jaren 80 helden als: Metallica, Anthrax, Celtic Frost, Stormtroopers Of Death, Sepultura en natuurlijk Slayer?! Juist… laat je haren groeien, neem die spijker jasjes en spandex broeken mee, pak een biertje en feesten maar!

Insane:
Rockband Insane is er voor al zijn vriendjes, vriendinnetjes en iedereen die het leuk vind! Ze zijn al een aantal maanden aan het repeteren op ruige rock nummers van onder andere Black Sabbath, Volbeat, The White Stripes, Nirvana enz. Uiteraard moet iedereen naar hun optredens komen, anders ben je zo stom als de achterkant van een 'verke'. Laat dat duidelijk zijn!

Open 20:00u / Entree €4,-

Reacties