Basisscholenkampioenschap Tafeltennis in Horst aan de Maas!

De vier tafeltennisverenigingen uit het “nieuwe” Horst aan de Maas, Armada (Horst), Seta (Sevenum), De Zwaan ‘96 (Grubbenvorst) en Lotak (Lottum) gaan samen met tafeltennisvereniging Wap-In (Wanssum) een gezamenlijk Basisscholenkampioenschap Tafeltennis organiseren.

Het is voor het eerst dat vijf tafeltennisverenigingen op deze manier samenwerken. Het toernooi heeft de naam Basisscholenkampioenschap Tafeltennis Limburg 2010 gekregen omdat de ambitie is op termijn uit te groeien tot een provinciaal evenement.

Doel is om zoveel mogelijk basisschoolkinderen kennis te laten maken met tafeltennis en ze een extra uitdaging te geven door te werken met vier lokale voorrondes en een grote finale!
Op zondag 24 januari wordt een voorronde gespeeld bij de tafeltenniscentra van Armada en Seta, op zondag 31 januari bij Wap-in en Zwalocom (Grubbenvorst/Lottum). De finale op 7 maart wordt gespeeld bij Armada. Op de website van het BSK staat alle informatie en kunnen leerlingen zich online opgeven: www.bsktafeltennis.nl


Het BSK Tafeltennis is voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisscholen uit Horst aan de Maas e.o. Op de basisscholen zijn/worden flyers en posters uitgedeeld. Er zijn niet alleen individuele prijzen te winnen maar is er voor de school waarvan de leerlingen de meeste punten halen een schoolprijs. De schoolprijs van dit jaar is een tafeltennistafel (voor buiten) plus een set batjes en balletjes.

Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool geef je dan op en doe mee met het BSK Tafeltennis Limburg 2010! Val je buiten onze doelgroep steun ons dan door dit evenement te promoten bij je familie, vrienden, kennissen etc. die wel nog jeugd hebben in de bovenbouw van de basisschool.

Reacties

Gizo88 schreef op :
Kan iemand van de redactie even dat onderste stuk tekst verwijderen ;)

Bedankt!
Gizo88 schreef op :
Kan iemand van de redactie even dat onderste stuk tekst verwijderen ;)
Nakkie schreef op :
Dat stuk van, zit jij in groep 5 6 7?
Too weird to live, and too rare to die.
Roedie schreef op :
Neej eens stukje wat ondertussen al weg was :) iets met lieve lieve lieve lieve redactie ;)
RickT schreef op :
Doet Martijn in de Hemt ook mee?