bands in Canix!

Hakke takke! Wil je bijkomen van de Carnaval? Heb je zin in bandjes? Dan is kun je zondag naar Canix komen voor optredens van de bands Leif Ericson en She’s Got Legs!

Leif Ericson bestaat uit vijf jonge, frisse en attractieve jongeheren uit de regio Horst aan de Maas. In Horst werd (vanaf begin 2011) en wordt nog steeds stukje voor stukje de basis gelegd voor een glansrijke toekomst. Dit heeft al tot een eerste ‘mainstage-plek’ op het roemruchte ééndaagse Knuffelbeer-festival, waar het dak er meteen vanaf vloog, voor zover er een dak was. Het repertoire is opgebouwd uit een aantal knallende covers van vroeger én nu, afgewisseld met enkele heerlijk rustige meezingers en bestaat uit nummers van onder andere White Lies, Madness, Mumford And Sons en Vampire Weekend.

Begin 2010 doken de 4 mannen van She's got Legs uit America (Noord-Limburg) voor het eerst samen in een oefenhok. De helft van de band heeft zijn roots in de traditionele fanfaremuziek liggen, de andere helft in de punk-scene. Daarmee is de diversiteit van de jongens en de kracht van de band verklaart. Het 100% eigen repertoire van She's got Legs is het beste te labelen als pop/rock alhoewel ze niet schuwen om hier en daar een uitstapje te maken.

Reacties