BAND YELLOW @ USEE

Na de schuimparty van 2 weken geleden staat er voor komende vrijdag een band op het programma. De 5-mans formatie YELLOW zal de bühne van de USEE betreden of er vervolgens een spectaculair optreden van te maken.

Yellow is een Pop-Soul band die net even de andere tak van de popmuziek naar voren brengt. De band is sinds oktober 2010 bij elkaar. De motor van de band is goed gesmeerd met de 14-jarige Mees Riechelman die met zijn drum- en percussietalent de VOCO (voorbereidend conservatorium) met succes doorloopt. Stef Joosten slaagt erin om met zijn basgitaar de juiste klankkleur aan het ritme mee te geven en hoe jong hij ook is, des te groter is zijn solovermogen. Dian van Rengs neemt de gitaarpartijen voor haar rekening die ze zowel begeleidend als solistisch tot een succes brengt. De zang zal mede door Britt Cuppen vervuld worden die door haar muzikale vermogen de band tot een zeer expliciete hoogte brengt. De andere zangeres Demi Huyts is er later bijgekomen (febr. 2011). Met haar geweldige sound weet ze het hele publiek te verpletteren. De twee zangeressen brengen elkaar tot een hoger niveau. Samen weet deze band de krachten te bundelen om een optreden tot een unieke ervaring te maken.

Dus zit jij in groep 7 of 8 en wil je dit alles niet missen? Vrijdag 7 oktober 2011, USEE (gebouw B2, voorheen ‘De Vlies’), van 19.00 tot 22.00 uur, entree € 1,50. SEE YOU at the USEE…

Reacties