Baja Beach bij de Lange

Over twee weken is het dan zover. Midden in deze zwoele zomer vindt bij De Lange Horst weer de jaarlijkse BAJA BEACH plaats. Er zal een ware transformatie plaatsvinden, waarbij alles wordt omgetoverd tot één ware beachhut! Na ieder jaar weer een geweldige beachparty georganiseerd te hebben, wordt het dit jaar nog grootser! Natuurlijk met veel zand, palmbomen en heerlijke muziek!

De aftrap vindt plaats op woensdag 12 augustus aanstaande, want in de avonduren zullen de BAJA boys & girls van de Beachclub uit Rotterdam onze zaak aandoen. Zij zullen met hun leuke acts, ‘bardances’ en zomerse looks jullie laten doen lijken dat je op een waar Caribisch strand bent aanbeland! Dit kan je niet missen!


Op de donderdag 13 augustus wordt er weer gestart met het wereldrecord Boomstamzitten te verbreken. In de zaal zullen een tiental boomstammen worden geplaatst, waar ook jij nog op terecht kunt komen. Er zijn namelijk nog enkele plaatsen vrij… Het record van de Lange staat op naam van Sven Spreeuwenberg met 85,5 uren. Durf jij het aan en blijf jij langer zitten en win jij een reis naar de stranden in Spanje? Meld je dan z.s.m. aan door een mail te sturen naar eric@cafe-delange.nl. Wij zorgen voor alle faciliteiten (eten, drinken, 5 minuten pauze per uur en de boomstammen), jullie hoeven alleen te blijven zitten... De Peelkabouters uit Horst helpen mee om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en er tevens door jullie veel geld op wordt gehaald voor ons goede doel,
de CliniClowns!

Op de vrijdag- en zaterdagavond zitten de boomstamzitters natuurlijk nog steeds, maar dan tussen het echte feestgedruis. Jullie kunnen dan tijdens deze avond weer genieten van de lekkerste muziek in Beachut De Lange! De zondag zal ook het Wilhelminaplein er bij betrokken worden, waar men kan proberen te rodeosurfen! Wat dat inhoud, houden wij nog even als verrassing. Wat wij alvast wel kunnen verklappen, is dat je dit gewoon niet kan missen!

Voor meer informatie omtrent dit evenement kun je eens een kijkje nemen op www.delangehorst.nl.
En dan rest ons nog één ding, See you @ De BAJA 2009!

[media=4wxvgz5mq0]

Reacties

Sjors schreef op :
Baja Beach is altijd feest bij de Lange. Dit jaar zeker weer van de partij :)
Koen schreef op :
helaas 's zaterdags is de kennedymars, andere dagen wel ff langs denk ik :)
RickT schreef op :
doe je daar aan mee ja?
Yvv schreef op :
Jammer, klinkt allemaal leuk, maar dan ben ik al op vakantie :)
Koen schreef op :
Quote: RickTdoe je daar aan mee ja?
joa, loëp same met de eigenaar vaan café 't paradijs. Loat meej sponsore vur Duchenne (alwer), dus als iemand nog wil sponosore per km :D
Janneke schreef op :
Ik heb er weer zin in!! :D
Strid schreef op :
Wordt zeker gezellig! :D