Apocalypse Party in OJC Niks!

Vrijdag 21 december 2012 vergaat de wereld. Volgens de Maya's that is. Mocht dat zo zijn, dan willen we onze laatste uurtjes met jullie feestend ten onder gaan. Is dat niet het geval, dan zorgen wij er voor dat jullie de vetste avond ooit hebben! Nicolas Cage en Bruce Willis komen ook om de apocalypse op z'n smoel te slaan. Misschien.

De avond zal ingeluid worden door Dansvoer! Extreem vermakelijke dansbare hitjes zullen ervoor zorgen dat je heupwiegend de apocalypse tegemoet gaat. Pak aan, apocalypse! Vervolgens zal Napoleon Solo het einde van de wereld op zijn smoel meppen met knetterende techno-electro. Mocht de apocalypse niet doorgaan, dan zorgt deze jongen wel voor een aardschok! Afsluiter van de avond is Wayne Young (voorheen Young Man Wayne), een van de mannen achter het Tanzbar initiatief. Hij heeft ons beloofd om kneiterharde techno te gaan draaien, dus dat wordt een stevige afsluiting van de avond.

Entree is gratis want aan geld hebben we toch niks als de wereld stopt. Je bent welkom vanaf half 10 en de deuren sluiten om 3 uur.

Kijk op de Facebook pagina voor een super kekke trailer, meerdere teasers en gewone saaie informatie.

Reacties