AMERICAANSE KERMIS 5 T/M 9 JULI

Zoals voorgaande jaren organiseren OJC Cartouche, Café Boëms Jeu & Station America weer samen het kermisfeest in America.
Zaterdag 5 tot en met 9 juli, zal er in de feesttent gelegen lang boems elke dag live muziek te vinden zijn.
Zonder pardon & met trots presenteren wij u het programma van 2014!

Zaterdagavond knallen we de kermis in met Proost. Proost! is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd.

Zondag beginnen zoals ieder jaar om 11:00 met Frühshoppen! Alderwets gezellig luisteren naar een lekker stukje muziek van Blaaskapel Zwei Dörfer uit Meijel/Neerkant.
In middag staat Joep & Joep op het terras, deze twee Singer Songwriters nemen het publiek mee in de muziek van vroeger tot nu..
Zondagavond gaat Fragment Live de tent in America helemaal op de kop zetten, Fragment ook wel bekend van vroeger: 3 men on a boat! Is nu bekend door heel Nederland. Ze zijn onder andere de huisband van de zwarte cross. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Geen setlists, lekker improviseren en verzoekjes spelen. Een flinke dosis energie en aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje.

Maandag starten we s’middags met Twenty Sicks! Eigenzinnige covers..Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana.. Energiek, dynamisch, intens en vol passie!
Twenty-Sicks stond ondermeer op Solar Weekend, Paaspop, Festyland en in 3fm’s Glazen Huis. En nu mogen ze ook hun passie laten zien aan het Americaans publiek!
S’avonds komen de DIRTY DADDIES ons voorzien van een wervelende show.
nadat ze aankomende zomer het bekende festival Concert At Sea gaan afsluiten, zijn ze ook vast gelegd om kermis maandag in America te mogen afsluiten.
The Dirty Daddies, een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo de hits op je zal afvuren.
De band neemt je mee van Bon Jovi via Marco Borsato naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Van Halen en Kiss. Je kunt het medleys noemen, maar net zo goed een muzikaal voortdurend hit-orgasme waarbij je geen seconde krijgt om op adem te komen. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

Dinsdagavond Tributenight, deze avond geven 3 bands een ode aan bekende topbands!
She’s got legs ( Beatles ) , Best Of Foo & AC in DC gaan deze dinsdagavond de tent zoals gewoonlijk laten rocken!

Woensdag sluiten we af met Koyle (BE), Koyle is een pure 'tribute to all rock'! een band met de power van 10 ton dynamiet.
Een van de meest toonaangevende rockcoverband in België en over de grenzen. Van AC/DC over de Beastie Boys, Black Sabbath, Deep Purple, Golden Earring,…. Led Zeppelin, Metallica, Neil Young,…… Rage a/t Machine,…. U2, tot ZZ Top, Kiss, Foo Fighters…. Maiden…… Koyle komt kermiswoensdag met een gloednieuwe show het publiek in America bekeren: 'In the name of Rock!

Blijf op de hoogte via onze facebook: www.facebook.com/kermisamerica

Reacties