Alcatrazz maakt line-up compleet

Afgelopen zaterdag, terwijl in De Lange in Horst de Alcatrazz pre-party los barstte, maakte de organisatie van Alcatrazz de volledige line-up van haar festival bekend. Een aantal artiesten werden al eerder bekend, zoals Ophidian, Sandy Warez en Jack of Sound. Nu zijn ook de overige namen bekend gemaakt.

Alcatrazz 2013 staat in het teken van een positieve, muzikale beweging. Een beweging die organisatie, artiesten, maar vooral ook de bezoekers samen in gang zullen zetten. Join The Movement! Op 1 juni worden deze bezoekers “de Rebels” die deze beweging in gang moeten zetten. Ze worden ondersteunt door de muziek en de positieve sfeer die zoals altijd volop aanwezig zal zijn op en rond de Kasteelruïne in Horst.

Hostingpartijen Fusion Records, UHM en r_AW vormen ieder een eigen movement binnen Alcatrazz, met elk een eigen area. Zo zal Fusion de “Town Hall” vertegenwoordigen, met Crypsis, Deepack, E-Force, Frequencerz, Jack of Sound, MC Renegade, Perry'D, Re-volt, Thera, Titan en Zany. In “The Church” zal UHM zich vestige om samen met Amada, D-Ceptor, D-Passion, Lunatic & Miss Hysteria, Mr Sinister, Nosferatu, Ophidian, Quitara, Terminal & Vavaculo, The Wishmaster, Tieum, Tommyknocker en Triax hun statement te maken. De inmiddels roemruchte tunnel onder de A73 valt ook dit jaar weer in handen van de r_AW movement: Achter de draaitafels staan hier Angel, EL V & Tip, Matt Green, Mindustries, N-Vitral, Sandy Warez en The Outside Agency. Tot slot nemen Promo & Friends als heuse partizanen het bos in bezit. Naast Promo staan in “The Forest” de vrienden Buzz Fuzz, Darkraver, Luke V, Sequence & Ominious, Tango & Cash en Vince.

Bezoekers kunnen dit jaar ook zelf actief hun steentje bijdragen door mee te helpen met de decoratie of de promotie. Degenen die actief meehelpen om de movement tot een succes te maken verdienen credits die kunnen worden ingewisseld tegen vergoedingen zoals (VIP)-kaarten voor het festival. Het deelnameformulier en de nieuwe festivaltrailer kun je vanaf komende week vinden op www.alcatrazz.nl

Hier zijn uiteraard ook de tickets te bestellen. Let wel op, alleen in de maand april is het nog mogelijk om tickets te kopen tegen gereduceerd tarief. Zorg dus dat je jouw ticket voor 1 mei hebt besteld met korting.

Join the movement! See you at Alcatrazz!

Reacties