Alcatrazz Lanceert Invulling freak U Neak

Met nog enkele weken te gaan is ook de invulling van het Freak U Neak village op Alcatrazz een feit. Van vingerverf tot minimal en van cocktail tot silent disco. Doe die dupstep en ga lekker los op de lekkerste techno!! Doe even lekker een bingo tussendoor, of gewoon die ’moonwalk’ in 70’s & 80’s area! Een creatief spektakel van Graffitieartists, kunstenaars en fotograven. Hieronder alle info voor het freak U Neak Village!!


Minimaal Royaal Area:
De lekkerste minimal & Techno. Deze mannen uit het zuiden weten hoe het moet. In het verleden al diverse feesten gedaan in Club Wow. Artiesten als 2000 and One, Bart SKills en Polder stonden al eens op hun feesten en ook op Alcatrazz Festival zullen er weer 2 special guests hun opwachting maken. Niemand minder dan Mulder & Peter Horrevorts zullen samen een dikke set weggeven op deze area !! Samen met Ismet, Kevin Jogya ( Winnaar kunstbende 2010 ), T.T.M. en MINIX2 zullen zij zorgen voor de lekkerste en minimal & techno!!

Lemon Community:
En Whoppa!! Lemon Community@Alcatrazz! acid, breaks, dubstep, rave, 2-step, hiphop, dnb, niets is deze mannen te gek. Je hebt ze naar grote aangrenzende waarschijnlijkheid al eens gespot op Freefunk, Parkfeesten Of Solar Festival. In 2008 stonden ze ook al eens op alcatrazz festival, maar komend jaar zullen ze een complete area gaan rocken in het Freak U Neak Festival. Houd de website in de gaten voor de line-up!!

Disco de Moelbaer !!
Tussen al die vette beats even zin in iets anders? Een opwarmertje nodig voor al je vette dansmoves? Verkies je een sapje boven een biertje voor bij je tosti? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Treed binnen in de heerlijke en iets wat smerige seventies/eighties ‘huiskamer’ waar je kunt genieten van oude disco, soul en funk platen; DJ’s William Mudler, Fred & Shoulders, Jan en Kees e.v.a. doen het. Overheerlijke tosti’s en een lekker sapje! Denk hierbij aan een stukje niemandsland op het festivalterrein waarin je vooral niets moet, maar waar alles mag! Hijs je ter plekke in een fluoriserende outfit en show ons die ingestudeerde moonwalk! Kort samengevat kunnen we alleen zeggen: kom kijken, relaxen, dansen, eten, verkleden, ervaar de knusheid, gezelligheid…kortom: GENIETEN!!

Creatievelingen:
Diverse kunstenaars zullen op alcatrazz hun ding komen doen. Zo zal er een compleet dorp gebouwd worden van 800 Pallets en zal Lastplak de area voorzien van de dikste graffitie. Patrick den Hollander, Peter dost, Floris Linskes, Trudy en vele anderen zullen zorgen voor de vetste creatiefste deco en art die je je maar kunt bedenken !! Aarzel niet, handen uit de mouwen en wees creatief !! ow ja, vergeet je vingers niet thuis te laten want er is een heuze vingerverfmessagewall !! Wat nou sms, mms… back to basic! Verder kun je lekker chillen in de loungearea met een cocktail in je hand of gewoon lekker los gaan in de Silent Disco!!

Kaarten zijn nog steeds beschikbaar en zijn te verkrijgen via de bekende voorverkoopadressen.

Check ook de website www.alcatrazz.nl voor tickets en alle info van het festival en vergeet je vooral niet aan te melden via Facebook, Hyves, Partyflock Twitter en maak kans op te gekke prijzen.

Reacties

Sjors schreef op :
Club WOW, een keer geweest maar de avond was legendarisch (in vaagheid :P)
Ben verder benieuwd wat de kunstenaars er van gaan maken, vooral het "Pallet dorp" lijkt mij cool.
Tumke schreef op :
jan en keesie!!
Lennart schreef op :
koele invulling :)
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
moon schreef op :
dit is wel vet!
Tumke schreef op :
ben benieuwd wie de lemon community meeneemt.. zal wel bij residents blijven lijkt me..
RickT schreef op :
Erg vet dit!
Aap schreef op :
zeker een puike aanvulling op alcatrazz. Een reden om mijn kaartje maar is te bestellen
Tumke schreef op :
ik moet werken volgens mij.. geen alcatrazz voor mij dus.
Eline schreef op :
Minimaal Royaal & Lemon Community zijn egt vette ideeën!!
Roelliej schreef op :
Gaaf, misschien toch een reden om te gaan na de matige line-up.
Why are you wearing that stupid man suit?
Jules schreef op :
Dit maakt het dan wel weer erg het overwegen waard, toffe toevoegingen!

Lemon Community en Minimaal royaal, te gek, en Lastplak maakt ook gave dingen, dus erg benieuwd....!
Bert schreef op :
Quote: Tumkeals je het nog niet kent
http://www.lemoncommunity.nl/
Is dat niet die site met die oude naakte mannetjes? Ik durf er op deze vroege morgen derhalve niet op te klikken.
Lennart schreef op :
nee dat is lemonparty.nogwat
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Sn00f schreef op :
Hehe lol, das idd iets heel anders! Citroengemeenschap is echt goeie shit :D