Alcatrazz gaat los met pre-party

De organisatie van het Alcatrazz festival dat dit jaar op 1 juni n Horst plaats zal vinden op de kasteelruïne in Horst, zal de bezoekers alvast op een voorproefje trakteren! In samenwerking met De Lange Horst wordt er een exclusieve pre-party georganiseerd op zaterdag 13 april bij De Lange.


Tijdens deze pre-party zullen alle stijlen vertegenwoordigt worden die ook op het festival een plek krijgen. In 2 area’s zal alles aan bod komen. Van Hardstyle tot Hardcore en van Industrial tot Early Rave. De zaal van De Lange Horst zal omgetoverd worden en naast een knallend feest zal op deze avond ook de release van de officiële festival trailer plaatsvinden. Laat je in de watten leggen door onze Alcatrazz-babes, scoor Alcatrazz-goodies, win vrijkaarten, VIP-kaarten of zelfs drinkvouchers. Als klap op de vuurpijl maak jij misschien wel kans op het ‘alcatrazz ticket for life’!

Toegangskaarten zijn vanaf vrijdag 1 Maart voor slechts € 7,50 Excl. administratiekosten te verkrijgen via www.alcatrazz.nl. Ben jij een van de eerste 500 kopers? Dan heb je nog een extra voordeeltje te pakken! Je kunt dan namelijk alsnog gebruik maken van de inmiddels uitverkochte Alcatrazz package- deal en ontvangt een package-deal ticket (entree festival incl. 9 drink tokens) voor het festival voor de early bird prijs van slechts € 40,-. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Binnen 2 weken zal de volledige line up van de pre-party bekend worden gemaakt. Check dus regelmatig de site en vergeet je niet aan te melden op de facebookpagina van dit evenement om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Reacties