Alcatrazz festival op 9 Juni

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het Alcatrazz festival dit jaar niet plaatsvinden in het eerste weekend van juni, maar op zaterdag 9 juni. Dit is tevens de dag dat Nederland haar eerste wedstrijd zal spelen tegen Denemarken in de strijd om de titel van Europees Kampioen. “geen probleem”, aldus de organisatie. Voor de voetballiefhebbers zal op het terrein een groot scherm geplaatst worden, zodat ook zij aan hun trekken zullen komen. Maar Alcatrazz draait natuurlijk in eerste instantie om de muziek. en ook dit jaar zal er op muzikaal vlak groots uitgepakt worden!

Op 5 verschillende podia zullen tientallen deejays en live acts weer hun opwachting maken. het is sinds de komst van Birdman Festival vorig jaar dat Alcatrazz zich nog specifieker richt op de hardere stijlen. Deze lijn zal voortgezet worden. Om minder weersafhankelijk te zijn heeft de organisatie daarnaast gekozen voor het overkappen van onder andere de main stage. Mochten de weergoden ons niet zo goed gezind zijn als afgelopen jaren, dan is er in ieder geval rekening mee gehouden. Wil je op de hoogte blijven van acties en het bekendmaken van de eerste artiesten, ‘like’ dan de facebookpagina van Alcatrazz; je bent zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws en maakt bovendien kans op VIP tickets, reguliere tickets en package deals…. En dat laatste is nieuw:


Vanaf 9 maart zullen kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar zijn, en alleen in Maart zelfs tegen een fikse korting! De package deals (entree ticket incl. consumptiebonnen) gaan zelfs over de toonbank met maar liefst 35% korting. Het aantal package deals is gelimiteerd, wacht daarom niet te lang. En wie wil er nou geen 35% korting? Die centen heb je alvast verdiend! De komende weken zal de line up bekend worden gemaakt. Houd website en social media in de gaten voor de eerste teasers en trailers. De volledige website gaat op 1 april om 00.00u online.

Facebook: www.facebook.com/alcatrazzfestival
Twitter: www.twitter.com/Alcatrazzhorst
Website: www.alcatrazz.nl

Reacties