Alcatrazz breidt programma uit

Het Alcatrazz festival in Horst zal dit jaar op zaterdag 1 juni plaatsvinden. Een uitbereiding van het programma met een aantal muziekstromingen en het lanceren van de Alcatrazz VIP area zijn de eerste nieuwe ontwikkelingen die de organisatie bekend maakt.

Net als vorig jaar zullen er weer groot aantal deejays en live acts geprogrammeerd worden in de hardere stijlen. Naast Hardstyle, Hardcore en Industrial is ook de Early Rave present. Deze stroming heeft het afgelopen jaar geen plek gehad in het programma, maar naar aanleiding van de vele reacties die de organisatie hierop gehad heeft, is besloten om deze muziekstroming weer een volwaardig podium te bieden.


In stijl uit je dak gaan
Het publiek dat zichzelf graag in de watten wil laten leggen, heeft dit jaar voor het eerst ook de mogelijkheid om VIP tickets te kopen. Wil je ‘in stijl’ uit je dak gaan, zorg dan dat je deze mogelijkheid niet laat schieten! Als VIP gast geniet je een aantal voordelen, waaronder gratis parkeerfaciliteiten en een eigen VIP ingang zonder lange wachtrijen. Ook kun je gebruik maken van de VIP lockers en aparte toiletfaciliteiten. Bij binnenkomst in de luxe ingerichte VIP lounge krijg je een glaasje champagne en wordt je regelmatig getrakteerd op luxe fingerfood hapjes. Je hebt toegang tot het VIP terras met vrij uitzicht op mainstage en wellicht kun je jouw favoriete artiest ontmoeten. Als klap op de vuurpijl is er een exclusieve afterparty voor VIP’s met onder andere een 80’s en 90’s programma.

Kaarten
Voor de trouwe volgers van Alcatrazz zijn er een beperkt aantal early bird kaarten tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Zowel Early Bird als VIP tickets gaan in de verkoop op 1 februari om 12 uur. Kijk voor meer informatie op www.alcatrazz.nl

Reacties