Alcatrazz 2009: Supervet!

Nakkie beloofde gisteren op de fiets nog een uitgebreide recensie te schrijven, maar ik wil nu vast kwijt dat het gisteren echt supervet was.

Hoewel het weer met name 's middags niet echt meehielp, zat in alle area's de sfeer er al meteen goed in, en waren er overal veel mensen die helemaal op gingen in de muziek.

Maar goed, wij van Dreksbak waren er natuurlijk niet zomaar. We hebben weer véél foto's gemaakt, die uiteraard al te bekijken zijn. Ook hebben we weer een nieuwe aflevering van Dreksbak.TV gemaakt, die je waarschijnlijk volgend weekend kunt verwachten (eerst komt er nog een aflevering over het gala).

Én, aangezien onze webcam er weer hing, hebben we ook weer een timelapse gemaakt. Klik maar op 'Lees verder'...


[media=q72k4tbdhj]

Reacties

Jopsel schreef op :
waar doezend joa
Nakkie schreef op :
de recensie komt nog
Too weird to live, and too rare to die.
Lennart schreef op :
vet :D
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RickT schreef op :
jammer dat we iggy pop niet meer hebben kunnen vinden, maar volgens mij is het videomateriaal echt van wereldniveau!
Janneke schreef op :
Ik vond Alcatrazz dit weekend helaas zwaar tegenvallen.. Geluid in de tent was me veel te mager. Line up gaaide me zoiezo al niet voor die 30 euro. Maargoed, de gezelligheid was er wel gelukkig.
Nakkie schreef op :
De eerste negatieve reactie op Alcatrazz
En iggy pop was echt cool
Too weird to live, and too rare to die.
RickT schreef op :
Je moet ook niet in de tent gaan staan
Lennart schreef op :
heb toch al redelijk wat negatieve reacties gehoord
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Sjors schreef op :
Vond het geluid juist zeer goed (zeker op de main-stage), Heb niet zo veel in de tent gestaan maar daar kon je goed met elkaar praten terwijl het geluid nog redelijk hard klonk.
RickT schreef op :
goed praten is niet de bedoeling daar volgens mij
Gradje schreef op :
Ik moet zeggen dat ik echt heb genoten van de muziek op de rock. Ik let tegenwoordig eigenlijk nooit meer op de geluidskwaliteit, omdat het gemiddeld genomen toch altijd bagger is, maar op de rock viel het daarom juist op dat het zo goed was.
I'm on a horse.
Roedie schreef op :
Ik heb op de rock, in de tent, en om het trance gedeelte/strand heel goed geluid gehoord, hulde voor het geluids spul. Iedere DJ kan der natuurlijk prut van make, maar toen ik er was klonk het buitengewoon goed. En ik durf over mijn oortjes te zegge dat het dan ook goed is. uit. punt!
Janneke schreef op :
In de tent stond het naar mijn mening te zacht. Je kon nog te goed met mekaar praten. (Die bass moeje nie horuh, die moeje voeluh!!!!)
Maargoed, dat scheelde weer wat gehoorschade.
Bij de Mainstage vond k het wel te doen. Maar dat was weer niet helemaal mijn ding.. Al met al was k helaas zwaar teleurgesteld, en heb (helaas) meerdere negatieve reacties gehoord. Gelukkig denkt niet iedereen er zo over! ;)
Roel schreef op :
Warme wijn €3,- en dood bier €2,- verder was t genieten