Aftellen Met Ojc Niks...

Aftellen met..

Zaterdag 27 februari staat er weer een verse lading bandjes op de planken in OJC Niks. De vreugde van het vaarwel zwaaien van trommelvliesverscheurende carnavalsplaten zal gevierd worden met een verademing aan kwaliteitsmuziek.De eerste band van de avond: Wild Bill And His Alabama Speedsteamers. Een hele mond vol. Deze Limburgse band speelt een combinatie van modder vette rock ’n roll en Speedrock, was eerder al te zien op Jera on Air en deed dit jaar z’n aantreden op Nu of Nooit.

Vervolgens is het de beurt aan het Rotterdamse Kek Rox. We gaan van vijf naar twee personen. Dit duo speelt een combinatie van frisse indiepop en krakende electro op een Synthesizer en gitaar.

Als laatste zal Ottoboy in zijn eentje de avond afsluiten met zijn one-man-trashband. Dat het aantal bandleden gedurende de avond langzaam afneemt ontneemt niet dat Ottoboy het hevige hoogtepunt van deze avond belooft met zijn garage punk. Ottoboy speelt namelijk gewoon alle instrumenten zelf: Gitaar, drum en zang.

Dus komt allen kijken!

De deuren van OJC Niks gaan om 20:30 open en de entree bedraagt slechts 5 euro. Check meer informatie op OJC Niks.nl

Reacties

Jules schreef op :
Zo... is er dat weekend tenminste geen tekort aan activiteiten! :)
RickT schreef op :
(Waarom staat dit eigenlijk niet in de agenda?)
Maurice schreef op :
Quote: JulesZo... is er dat weekend tenminste geen tekort aan activiteiten! :)
Inderdaad, is een druk weekend, smij heeft elke soos dan al iets georganiseerd. Wel raar, zo zitte we elkaar alleen ma in de weg.
collisiontammi schreef op :
Yep, en wij zijn met 4 lottumse bandjes ook nog richting bels voor een optreden. Mooi kut, anders konden we ook een van deze concerten bezoeken :).
Tonight at your house, it is not plouse
moon schreef op :
slechte zaak
Nakkie schreef op :
Slechte zaak?

Jammer, maar slechte zaak?
Too weird to live, and too rare to die.
Monstertruck schreef op :
slechte zaak dat er in 3 sozen tegelijk iets georganiseerd word!.....vinnik dan!
RickT schreef op :
ik ook, je trekt elkaars publiek weg...
maar er is nu niks meer aan te doen, laten we er een koddigen oavend van maken
Monstertruck schreef op :
woa gudde geej hin dan!? enne ruige oavend wurd et zowiezow!
RickT schreef op :
wsl pletjes draaien in niks
Jules schreef op :
Ik vind het zowel jammer, als een slechte zaak. Ma goed ik kan niks zeggen aangezien wij jammergenoeg dubbel programmeerden met Walhalla. Jammer dat niks dan ook nog besluit iets te doen die avond...

Volgende keren elkanders agenda's in de gaten houden (en dreksbak!) en dan gebeurt dit hopelijk niet meer... :)
Judith schreef op :
moet de niks wel hun dingen op tijd in de agenda zetten :P
Maurice schreef op :
De Synthese is toch een tijdje bezig geweest om een sozenagenda te maken. Zodat de sozen van elkaar weten wanneer ze iets doen. Maar heb er nooit meer wat van gehoord. Dan was zoiets nie zo snel voorgekomen. Want nu trekke alle sozen minder publiek terwijl het anders wellicht drukker was geweest bij allemaal. Wat ten goede was gekomen voor alle sozen.
Maurice schreef op :
Bestaan de Canix calendar eigenlijk nog? Anders moete wij als sozen die maar gaan gebruiken :P
collisiontammi schreef op :
neu, dat ding heeft constant conflicten... is ook gesneuveld met het verhuizen van nieuwe provider. Een beetje letten op elkaars agenda/website en via dreksbak ben je een heel eind... maar het kan wel eens mis lopen helaas.
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
stel idd voor dat iedere soos zijn activiteiten hier neer zet, dat is overzichtelijk en zie je ook meteen wat er in dat weekend nog meer te doen is..

én het is gratis reclame
Jules schreef op :
Ja, wat Rick zegt dus...
Jules schreef op :
Of beter nog misschien....alle programmeurs even elkaars emailadressen uitwisselen, om zo bijvoorbeeld ieder kwartaal elkaars programma door te kunnen mailen. Of mindere ervaringen hiermee tammi?
Monstertruck schreef op :
ieder kwartaal? word pittig....denk niet dat er bij iedere soos al zo lang alles vast staat

dat ze een band avond hebben wel.,....maar het genre niet. Dreksbak werkt ideaal denk ik....als elke programmeur zich eraan houdt.
boterbram schreef op :
Denk ook dat dat niet handig is, dreksabak werk idd prima toch? dat het nu fout gaat is ook wel een beetje een uitzondering. meestal wordt er best goed rekening met elkaar gehouden.
collisiontammi schreef op :
Quote: JulesOf beter nog misschien....alle programmeurs even elkaars emailadressen uitwisselen, om zo bijvoorbeeld ieder kwartaal elkaars programma door te kunnen mailen. Of mindere ervaringen hiermee tammi?
lijkt me verstandig om gewoon een keer bij elkaar te zitten met wat programmeurs... wellicht hebben sozen plannen om metal of bijvoorbeeld electro te boeken, maar nog gen datum hebben. Dan kan hier rekening mee gehouden worden.
Tonight at your house, it is not plouse
Jules schreef op :
Er wordt ook wel genoeg rekening met elkaar gehouden heb je gelijk in, maar toch zie ik nog vaak dingen dubbel
gepland staan (en nu zelfs 3dubbel). Keer bij elkaar zitten is prima, maar idd dreksbak aanhouden als main agenda vind ik ook een goeie (sowieso een van de eerste sites waar ik op kijk als ik iets wil boeken)
Yeaup schreef op :
goed idee... wij plannen altijd sowieso best ver vooruit (datums vastleggen iig) dus die kunnen we zo doorsturen.
iedereen viel spass vanavond iig, af en toe gebeurt dat, doe je niks aan...