Adje Watje #6

A.s. zaterdag is het weer zover! Inmiddels is de Adje Watje punkrocknight alweer toe aan een zesde editie die dit keer ook weer in het teken zal staan van goede muziek, veel drank en natuurlijk heel veel adjes!

Ook zal een van de bekendste bands uit de omgeving van Venray afscheid gaan nemen. The Jux Junction houdt er namelijk na a.s. zaterdag mee op!


De punkrock band bestaande uit Tom (zang en gitaar), Sander (zang en gitaar) Willlem (zang en bas) en Mike (drummer). De band kwam begin 2004 al met de eerste cd; 'The Back Alleys Of Underachievement'. Het was het begin van de carrière van – in de volkmond genoemd - ‘the Jux’ en stond door de jaren heen regelmatig in de regio, maar ook daar buiten op het podium. De bandleden afkomstig uit de gemeente Venray hebben passie voor hun eigen muziek in het algemeen en een liefde voor neo-punk in het bijzonder. De muziekstijl is te omschrijven als melodieuze punkrock die zowel muzikaal als tekstueel goed is uitgewerkt. ‘The Jux’ staat bekend om haar energieke snelle ritmes en daarnaast worden riffs aangevuld met meerstemmige zang en afgewisseld met uitstapjes naar andere muziekstijlen. Vorig jaar kwam het laatste album van de punkrockband uit, getiteld: ‘One More For Betty’. Deze nieuwe cd werd gepresenteerd op het V-kick festival en werd geloofd door de recensenten van 3voor12.

Zaterdag treden ze op in Oirlo bij de 6de editie van AdjeWatje, bij de eerste editie van AdjeWatje stonden ze ook al op het podium, dit keer zal het dus voor de allerlaatste keer zijn.

Naast the Jux Junction zullen nog 4 andere punkrock bands uit het hele land optreden. Dit zijn Union Town, The Real Danger, Padded Cell en Guinevere Leaves. De eerstgenoemde punkrockband afkomstig uit Tilburg en Amsterdam speelde ook al vaker in de soos van Oirlo, dit keer mogen we weer genieten van hun spectaculaire shows. Ook laatste genoemde band, Guinevere Leaves stond al eerder op het podium van OJC Watjang?!? en dat namelijk op de 23ste editie van het Zomaarpop festival. Het bleek een groot succes en daarom ook dit keer weer in OJC Watjang?!? op de planken.

Dit groots spektakel zal aanstaande zaterdagavond, 20 december, om 20:00uur los gaan barsten. De entree bedraagt 5 euro. Meer informatie is te vinden op de site: www.watjang.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol = vol.

Reacties

RickT schreef op :
waarom stopt jux junction?