Adam Bomb in OJC Walhalla

Op zaterdag 6 november zal OJC Walhalla wederom de legendarische rocker Adam Bomb op het podium hebben. Adam is geen vreemde in het Walhalla en staat altijd garant voor een feestje tot in de kleine uurtjes. Maar dan ook echt tot in de kleine uurtjes.

Hij staat bekend om het feit dat hij met z'n vaste band toegiften kan geven van maar liefst vier uur! Adam heeft bovendien een indrukwekkende staat van dienst. Hij kreeg gitaarles van gitaarlegende Eddie van Halen, nam albums op met ex-Aerosmith gitarist Jimmy Crespo en speelde bijna in Guns 'n Roses (Axl Rose was bang dat als hij zou vragen of Adam in z'n nieuwe bandje wilde komen spelen hij het af zou wijzen. Ze gingen uiteindelijk voor Slash...). Z'n muziek is het beste te omschrijven als ouderwetse hardrock met een sleazy garage randje.


Slaap van te voren goed in, want Adam zal je bezig houden tot de zon op komt en de postbodes hun eerste rondje doen...

Dit alles voor de bescheiden entree van 6 euro. Pilsjes zijn nog altijd ouderwets goedkoop en de sfeer is nog altijd ouderwets gezellig. De deuren gaan om 20:00 uur open en Adam gaat rond 21:30 het podium op!

Reacties

collisiontammi schreef op :
Jazeker, wil die vent eigenlijk wel zien. Het is natuurlijk een uit de duim gezogen verhaal over Guns N' Roses :-).
Tonight at your house, it is not plouse
Nakkie schreef op :
....en Adam gaat rond 21:30 het podium op! .....
en komt er met kerst een keer vanaf
Too weird to live, and too rare to die.