Activiteiten bij de ijsbaan

Er zullen ook dit jaar weer tal activiteiten plaats vinden op de ijsbaan, veel entertainment zoals discoschaatsen, joekskapellen, en optredens zorgen dat er veel afwisseling is.

Discoavonden:

Discoavonden Let's dance! Ook dat moet lukken op de schaats. Op de vrijdagen tijdens de ijsbaanperiode zal er vanaf 18 uur gezellige discomuziek gedraaid worden. Tot 22 uur kunnen de voetjes cq schaatsjes van de vloer voor een sfeervolle avond. ...

Joekskapellen:

Diverse joekskapellen zoals, Kleug Zaat, Ald Iezer, en Kleffe Zök
zullen dit seizoen onze ijsbaan bezoeken.

Muziek:

Muzikaal talent uit onze gemeente is er op 30 december te zien, want dan zal de jonge zangeres Eva Wijnen uit Melderslo samen met Joris Jansen uit Horst optreden, en vervolgens op 30 januari zal de a-capellagroep Quintella acte acte de présence geven.

Carnaval:

Jeugcarnaval C D’n Dreumel bestaat dit jaar 55 jaar. Er is deze dynamische vereniging veel aan gelegen om de jeugd tussen 10 en 17 jaar bij de Horster Carnaval te betrekken. Jeugd Carnaval D’n Dreumel ondersteunt dit jaar de IJsbaan met de aankoop van 3 meter ijs!
Op 5 januari zullen diverse jonge artiesten voor een sfeervolle middag zorgen . Op deze manier wil men de jeugd warm maken voor carnaval in het Dreumelriek.

Reacties