AC/Dixi hoofdact op Horster Wei Feest

De Achterhoekse feestband AC/Dixi knalt op zaterdag 29 mei tijdens de vierde editie van het Horster Wei Feest van de planken. Door het groeiende aantal optredens in tent- en schuurfeesten is AC/Dixi zich naast stevige Rock ’n Roll meer gaan richten op de humor en het feest in de show. Onder het motto “stampende feestrock met grappige eigen teksten”, besloot AC/Dixi elk jaar met een ander thema door het land te gaan toeren. Tijdens elk optreden wordt dan ook alles uit de kast getrokken om het publiek te vermaken. Zo verschijnen er speciale gasten als koningin Beatrix, de Kerstman en Tina Turner op het podium en wordt er gebruik gemaakt van heftige showattributen.

AC/Dixi is voornamelijk bekend van de nummers "Antirookverbod" en "Kom op Zoepen". Met het antirookverbod lied trok de band de aandacht van onder meer de Telegraaf en de Coen & Sander Show op 3FM. Door het succes van dit nummer werd de band onder andere gevraagd om op te treden op het Malieveld tijdens de massale rookverbod-demonstratie. De conclusie is duidelijk: Dat wil je natuurlijk niet missen!


In het voorprogramma staat de Meterikse band Banana Pancakes. Deze jonge band timmert hard aan de weg. In de regio zijn de Banana Pancakes ondertussen al een bekende naam. Met een breed repertoire, van AC/DC tot George Baker en van The Offspring tot Rowwen Hèze, speelt de energieke band elke zaal plat.

DJ Tim Little (voorheen The Popcornking) zorgt tussendoor en achteraf voor de muziek. Hiermee kiest de organisatie van het Horster Wei Feest voor een kei van een DJ. Van Happy Hardcore tot Rock, van après-ski tot muziek uit de jaren '70. Alles behoort tot de grote feestmuziek keuze van deze kleine gigant. Ook al is hij slechts 1,25 meter lang, er is geen feesttent te groot voor de DJ capriolen van Tim Little. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest.

Het feest vindt op zaterdag 29 mei plaats in een feesttent achter de Dendron sporthal in Horst. Om 20.00 uur begint het programma. De entree voor deze avond is slechts 6 euro in de voorverkoop. Kaarten zijn vanaf 8 mei verkrijgbaar bij Café De Lange en Liesbeth’s Grand Café, beide in Horst. Natuurlijk zo lang de voorraad strekt! Voor meer informatie over het Horster Wei Feest of om online kaarten te reserveren, zie www.horsterweifeest.nl.

Reacties

Lennart schreef op :
zozo dat is de moeite!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.