Aangepast drankbeleid Melderse examenfuif

Melderse examenfuif: toch geen toèt beer voor een dubbeltje

Drankbeleid
Goed nieuws! Je krijgt bij de Melderse Examenfuif bij binnenkomst 12 consumptiebonnen voor niks! In plaats van apart consumptiebonnen te moeten aanschaffen, vindt de vergunningsverlener het tóch goed om een all-in-prijs te handhaven. Hierdoor hoeven we geen dubbeltje te vragen voor een biertje, maar geven we jullie bij binnenkomst 12 bonnen waarvoor je een biertje of een wijntje kunt halen. Fris is gewoon weer gratis. Mocht je toch niet voldoende bonnen hebben, dan kun je voor een euro per stuk consumpties bijkopen.


Voorverkoop
De voorverkoop voor dit tentfeest verloopt voorspoedig, dus haal snel je kaartje want op = op! We verwachten dit jaar in de voorverkoop alle kaartjes te verkopen.
De kaarten kosten €16,- v.v.k. en als er dan nog kaarten over zijn, betaal je hier €18,- voor aan de dagkassa. De kaartjes worden verkocht bij IJssalon Passi in Horst & Café ’t Tunneke in Melderslo.

Goede Doel
Na ‘Doe een wens’ en ‘Ride for duchenne’ zal dit jaar geld worden ingezameld voor stichting Salto Adelante. Rob Surminski, één van de commissieleden van de fuif, vertrekt 22 augustus naar Nicaragua om daar acht weken in de hoofdstad (Managua) in een krottenwijk docenten te coachen op het gebied van vakdidactiek. Dit jaar zal ‘de emmer’ rond gaan voor dit goede doel. Dus ben gul en doneer ‘die ene euro’ die je bespaart op het drankbeleid aan dit goede doel!

Op www.kpjmelderslo.nl/examenfuif vind je alle informatie over de examenfuif.
Op www.saltoadelante.com vind je meer info over het goede doel.

Reacties