9 maart - Garbage Day in OJC Niks

Aanstaande zaterdag zal OJC Niks in het teken staan van garagerock en omliggende genres. Dat betekent vuige, harde en stiekem een beetje swingende muziek.

De headliner is traumahelikopter. Vlak voordat ze naar het prestigieuze SXSW festival in Austin vertrekken spelen ze nog een show in OJC Niks. Voor hun sensationele optreden op Noorderslag werden ze door 3voor12 beloond met het hoogste cijfer van alle bands, namelijk een 9.5. Als je tijdens het spelen een deel van het systeemplafond naar beneden laat storten, dan doe je als band sowieso iets goed.

De tweede band afkomstig van buiten de gemeentegrenzen is Cees en Mees. Dit tweekoppig ensemble maakt inspirerende bluesrock. Denk aan Robert Johnson, Flat Duo Jets en The Black Keys. Eerder speelden zij al in de Nieuwe Nor en Perron 55, nu zijn ze klaar om ook OJC Niks te veroveren.

De line-up wordt aangevuld door lokale helden The Mothmen uit Sevenum en Nu Of Nooit 2013 finalist Afterpartees. Samen zullen zij de avond vol overgave gaan inluiden.

Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden voor zes euro en in de voorverkoop bij miez-D voor vier euro. De zaal opent om half negen.

Kijk voor meer info op de Facebook eventpagina: http://on.fb.me/13nEE2T

Reacties