35 Year OJC Cartouche

Het historisch moment is nabij… de mooiste kelder van America ‘OJC Cartouche’bestaat maar liefst 35 jaar!
En daar mag op gedronken worden, om dit moment aan niemand voorbij te laten gaan. Houden we een jubileumweekend op 7, 8 & 9 september.

Op vrijdag staat het jeugdsentiment de Heideroosjes op het programma. Wat helaas al is uitverkocht.

Niet getreurd zaterdag is de kelder gewoon weer open en wel om 16.00. Beginnend met de traditionele, historische ZATBORREL.

S’avonds staat ‘Tributor’ op de planken. Tributör timmert vanaf januari 2008 vanuit haar thuisbasis Tilburg aan de weg. De vijf ervaren muzikanten die deze band vormen hebben slechts één doel: het aan een enthousiast publiek overbrengen van hun passie voor classic rock, hardrock en heavy metal, zoals dit in de jaren zeventig en tachtig werd gebracht.
Het repertoire bestaat dan ook uit klassiekers van bands uit deze periode: Motörhead, Judas Priest, Whitesnake, UFO, The Osmonds, Kiss, AC/DC, Y&T, Manowar en Alice Cooper, om maar enkele voorbeelden te noemen. Ook de eigen nummers van Tributör passen perfect in het jaren zeventig en tachtig-rijtje thuis.
In haar driejarige bestaan heeft de band diverse zalen en podia door heel Nederland weten te veroveren. Enkele hoogtepunten die het noemen waard zijn: De Baroeg in Rotterdam, De Paap in Den Haag, De Effenaar te Eindhoven, De Rots in Antwerpen, 013 in thuisbasis Tilburg en Paradiso te Amsterdam tijdens de Landelijke Halve Finale van The Clash of the Coverbands. Daarnaast is Tributör een graag geziene gast bij diverse motortreffens door het hele land en daarbuiten.

Tributör biedt een avondje gouwe ouwe heavy krakers, waar de nostalgie van afdruipt alsof de klok vijfentwintig wordt teruggezet; het showelement voor diegenen, die heimwee hebben naar de gouden jaren van de rockmuziek wordt met overtuiging gebracht en beleefd.
Deze show mag je gewoonweg niet missen!

Deze avond zal aan elkaar worden gedraaid door DJ Matic.

Zondag gaan we terug de tijd in, deze dag zal alle muziek van de jaren 80 t/m 2012 voorbij komen. Alles komt aan bod, van Armand tot Slayer! Met niemand minder dan onze eigen huisdj: DJ Matic.
Open: 14.00

Be there! 7, 8 & 9 september!

8 & 9 september gratis entree!

Reacties