35 Jaar OJC Canix!

Dit jaar viert OJC Canix zijn 35-jarig bestaan. Dat wordt gevierd op 5 november met een receptie en aansluitend een feest in de vorm van een 'Discobal oude stijl/nieuwe stijl'.

Eerdere edities van het Discobal waren een succes voor meer dan 250 bezoekers. Veel vriendengroepen grepen de gelegenheid om weers een samen lekker “los te gaan”. Omdat Canix 35 jaar bestaat zullen alle DJ's van Canix aantreden om hits te draaien van toen en nu! New wave en disco zullen hand in hand gaan met hardrock, 90's en dubstep! De DJ's van deze avond zijn onder andere Vic Keltjens, Sjaak Seuren, Luc Teluy, Wouter Wagemans, Bas van Enckevort, Luc Hermse en nog veel meer!

Bovendien bestaat Canix 35 jaar, dus is er van tevoren (tussen 19.00 en 21.00u) een feestelijke receptie waar natuurlijk iedereen welkom is! Canix zal zorgen voor een aangenaam presentje en feestelijke aankleding! De biertjes zijn op dat moment voor een “ouderwets” lage prijs à € 1,00. Het huidige bestuur zal dan op de bühne staan om alle handjes in ontvangst te nemen. Om 20.30 uur zal voorzitter Dennis Hermse de receptie afsluiten met een korte toespraak waarna de swingparty los zal barsten!

Reacties