1 jaar Dreksbak!

Ja, wij zitten al weken af te tellen naar deze dag, terwijl jullie waarschijnlijk denken "huh?", maar precies een jaar geleden zaten wij vol zenuwen iedere 10 seconden de voorpagina te refreshen om te kijken of mensen zich zouden aanmelden voor deze website. En nu, precies een jaar later, mogen we toch wel stellen dat Dreksbak een succesje is geworden, en dat de meeste jongeren in Horst er in ieder geval wel van hebben gehoord.

Dus laten we beginnen met de mensen te bedanken die zo succesvol hebben gemaakt: jullie! Het klinkt afgezaagd, maar zonder jullie was Dreksbak nooit zo geworden als het nu is. Het liefste zouden we jullie dan allemaal ook persoonlijk uitnodigen voor een stukje taart op onze redactie, maar we zijn bang dat we geen 664 mensen kwijt kunnen in ons redactielokaal...
Daarnaast is er een bedrijf wat ons gigantisch heeft geholpen, en dat is ColoProvider. Zonder hun zéér goede sponsoring hadden we het een heel stuk moeilijker gehad ons hoofd boven water te houden. Aan alle bedrijven en organisaties in Horst aan de Maas zou ik dan ook zeggen: wil je je website, server of mail goed geregeld hebben: ga naar Coloprovider! Het is nog een Horsters bedrijf ook!

De komende dagen gaan we in ieder geval lekker kermis vieren, en daarnaast blijven we altijd bezig met Dreksbak te verbeteren, en op niet al te korte termijn zul je dat wel weer merken.

Dus, iedereen: hartstikke bedankt, en ga zo door! ;)

Reacties

RickT schreef op :
gefeliciteerd!
Tumke schreef op :
nice, proficiat

jaartje gaat snel
Lennart schreef op :
proficiat!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Joeri schreef op :
congratulations ^^
Randy schreef op :
proficiat!
bramk schreef op :
Proficiat!
Nakkie schreef op :
JEEEEj.
dreksbak ftw
Too weird to live, and too rare to die.