De toekomst van Nederland

RickT schreef op :
Weleens gedaan toen ik klein was, maar ik kan me niet herinneren dat ik het bonnetje bij de overheid kon declareren. ;)

(Ik was trouwens ook zo slim om mijn eigen naam op een container te spuiten)
matthie schreef op :
Goed, gelukkig dat wij hier nog heel wat geld van Nederland hebben ;). Jullie kunnen wel klagen hier en daar, dat snap ik ook wel. Dat woordenboek van Tom komt nog een heel eind in de richting wat er werkelijk gebeurd. Zo'n Geert Wilders, dat is toch te belachelijk voor woorden!!!Uiteindelijk wil het wel weer wat zeggen hoe Nederlanders denken(niet iedereen) en dat denken komt voort uit hoe de regering gehandeld heeft. Cultuur is altijd het eerste waarop bezuinigd wordt en de zorg. Zorg is wederom belachelijk. Lekker werken en daarna in je eigen stront verzuipen. Enfin, ik heb hier geen ene ruk verstand van en ik woon er toch niet maar betaal wel belasting!!!
RickT schreef op :
Ik geloof dat het bij jou wel gezelliger is als hier op het moment, maar dat is ook Nederlandsche koeltoer.
matthie schreef op :
Ik ben eigenlijk erg benieuwd! Ik krijg er verder geen zak van mee maar hoor hier en daar wel verontrustende berichten...iemand?
RickT schreef op :
Nouja we hebben een VVD kabinet, oftewel een voor allen allen voor een. Hoop betalen en weinig terug krijgen. En dan nog een schreeuwert van een Wilders langs de kant die al zijn standpunten laat vallen waardoor hij waarschijnlijk bij volgende verkiezingen 20 zetels kwijt raakt (hoop ik).
Bert schreef op :
Quote: RickTNouja we hebben een VVD kabinet, oftewel een voor allen allen voor een. Hoop betalen en weinig terug krijgen. En dan nog een schreeuwert van een Wilders langs de kant die al zijn standpunten laat vallen waardoor hij waarschijnlijk bij volgende verkiezingen 20 zetels kwijt raakt (hoop ik).
Bij jouw reacties krijg ik telkens zin om de te reposten Rick:D
RickT schreef op :
Quote: Bert[...]
Bij jouw reacties krijg ik telkens zin om de te reposten Rick

:D
Nouja als dat alles is wat je in kunt brengen ;)
RoyBouten schreef op :
@Bert

Sterke inhoudelijke argumenten inderdaad :p
Roedie schreef op :
ieder voor zich, god voor ons allen! Hmm, nog steeds ieder voor zich dan :)

Ik ben wel blij met een rechts kabinet, niet al mijn geld hoeft verdeeld te worden onder de mensen die niet willen werken...